Όλα μηδέν… Προσεκτική στην άμυνα, να γίνει πιο επιθετική η ΑΕΛ

ΗΜΙΧΡΟΝΟ: ΑΕΛ - ΟΜΟΝΟΙΑ 0-0

Η κρισιμότητα του αγώνα και για τις δύο ομάδες στέρησε τους φίλους των ομάδων αλλά και το φίλαθλο κοινό να παρακολουθήσει ένα πολύ καλό παιχνίδι. Δεν υπήρξε η μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο απλά κάποιες προϋποθέσεις που δεν έφεραν αποτέλεσμα, όπως και κάποια στημένα στο τέλος που δεν είχαν το τέλος που θα ήθελαν οι ποδοσφαιριστές και έτσι ολοκληρώθηκε στο 0-0! Μια χάρα τα πάει στην άμυνα η ΑΕΛ, να γίνει πιο επιθετική πρέπει η ΑΕΛ για να πετύχει το γκολ που χρειάζεται!

Ισορροπημένο το πρώτο 25λεπτο του αγώνα με τις δύο ομάδες να ψάχνονται στον αγωνιστικό χώρο και να προσπαθούν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους η καθεμιά για τους δικούς της λόγους. Κάποια σουτ και από τις δύο πλευρές δεν είχαν αποτέλεσμα, ενώ σημαντικό στοιχείο ήταν ο τραυματισμός του Σάντος που έπεσε στο έδαφος άτσαλα μετά από σύγκρουση με τον Μποτεάκ, αλλά ευτυχώς για την ΑΕΛ συνεχίζει κανονικά το παιχνίδι.

Στη συνέχεια κάποια σουτ από Μπαλντέ αλλά και Παπουλή που μπήκε στην περιοχή και σούταρε βρήκαν σε ετοιμότητα τους τερματοφύλακες των δύο ομάδων. Τα τελευταία λεπτά ο ρυθμός ανέβηκε με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να γίνουν πιο επιθετικές και να κερδίζουν κάποια στημένα που πέρασαν όμως ανεκμετάλλευτα. Δεν είχαμε τη μεγάλη ευκαιρία για καμία από τις δύο ομάδες, με την κρισιμότητα του αγώνα να μην δίνει την ευκαιρία να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο.

Μετά τα τρία λεπτά καθυστερήσεων το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στη «λευκή» ισοπαλία 0-0!

 

 

Κίτρινες: Μπαλντέ / Λέζιακς

ΑΕΛ: Μέγιερι, Μαζάν, Ριστέφσκι, Τεϊσέιρα, Σάντος, Νταβόρ, Παπαφώτης, Έουλερ, Μπαλντέ, Μαρόσα, Μιλιντσεάνου.

Αναπληρωματικοί: Κεραυνός, Εβόρα, Φραντζής, Ντάφερβερλντ, Ρέινολντς, Τσέποβιτς, Τόρες, Ριέρα, Ανδρέου, Αντωνίου, Σωτηρίου, Μαΐντεβατς.

 

Ομόνοια: Ουζόχο, Λέτσιακς, Χούμποτσαν, Γιούστε, Λανγκ, Χαραλάμπους, Μπασιρού, Λοΐζου, Μποτεάκ, Παπουλής, Μάταβζ.

Αναπληρωματικοί: Παναγή, Κυριακίδης, Κίκο, Ψάλτης, Παναγιώτου, Ασημένος, Χρήστου, Ζαχαρίου, Λοβέρα, Ασάντε, Κακουλλής.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy