Λεμεσιανή κόντρα στα ημιτελικά!

ΕΝΥ και ΑΠΕΑ θα ψάξουν θέση στον τελικό Κυπέλλου

Βγήκε σήμερα(16/3) και η τέταρτη ομάδα των ημιτελικών του Κυπέλλου μικρών κατηγοριών, με την ομάδα της ΑΠΕΑ να αποκλείει με νίκη στην παράταση την ομάδα της Πέγειας εντός έδρας με 3-1!

Πλέον στους ημιτελικούς θα έχουμε Λεμεσιανή σύγκρουση, αφού στον ένα από τους δύο ημιτελικούς θα συγκρουστούν η ομάδα του ΕΝΥ και η ομάδα της ΑΠΕΑ, σε διπλούς αγώνες. Ακόμα να οριστούν οι ημερομηνίες. Οι δυο ομάδες που πάνε καλά στα πρωταθλήματα τόσο της Γ΄ κατηγορίας, όσο και της Επίλεκτης κατηγορίας της ΣΤΟΚ, θα ψάξουν την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό.

Η ομάδα του ΕΝΥ είναι στην 4η θέση της βαθμολογίας και βρίσκεται πολύ κοντά στην άνοδο για τη Β΄ κατηγορία, ενώ η ομάδα της ΑΠΕΑ εξασφάλισε την άνοδο στην Γ΄κατηγορία και διεκδικεί το πρωτάθλημα στον όμιλο της. Αναμένουμε λοιπόν δύο εξαιρετικά παιχνίδια και ο καλύτερος ας προκριθεί στον τελικό, όπου θα εκπροσωπήσει τη Λεμεσό!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy