Μπλόκαραν τις Ρωσίδες από το OnlyFans – “Δεν είμαστε ο Πούτιν, προσευχόμαστε για την Ουκρανία”

Κυρώσεις και από το OnlyFans για τις Ρωσίδες creators που διαμαρτύρονται ότι δεν έχουν να φάνε

Στις ήδη πολλές κυρώσεις που έχει επιβάλει η Δύση στη Ρωσία έρχεται και άλλη μια… Από το OnlyFans!

Η συνδρομητική ιστοσελίδα αποφάσισε να πάρει και αυτή μέρος στις έντονες αντιδράσεις που υπάρχουν λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, μπλοκάροντας όλους τους λογαριασμούς adult μοντέλων οι οποίοι ανήκουν σε ρωσίδες και ρώσους.

«Δεν έχω χρήματα για να ζήσω», αναφέρει η Bunnie Mommy, μια εκ των μοντέλων που έχουν δει το προφίλ τους να μπλοκάρεται. «Πολλά μοντέλα το αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα, κανείς δεν περίμενε κάτι τέτοιο να συμβεί. Εγώ δεν έχω λεφτά για να αγοράσω φαγητό, και να πληρώσω το ενοίκιο μου. Μάλιστα, είμαι κατά του πολέμου. Έχω λάβει μέρος σε πολλές διαδηλώσεις κατά του πολέμου. Δεν είμαστε ο Πούτιν και προσευχόμαστε για τους Ουκρανούς» προσθέτει, εκφράζοντας και ένα παράπονο, ενώ στη συνέχεια παραδέχεται ότι έχει χάσει ήδη 8000 δολάρια από το ban.

Οι αντιδράσεις των creators είναι μεγάλες, με τους υπεύθυνους της ιστοσελίδας, Only Fans να εξηγούν ότι, αν και γνωρίζουν ότι τα μοντέλα-creators δεν έχουν καμία συμμετοχή στον πόλεμο, αποφάσισαν να προχωρήσουν στην κίνηση αυτή, ως αποτέλεσμα της εισβολής, και κυρίως παρακινούμενοι από τις οικονομικές κυρώσεις που έχουν επιβληθεί σε όλη τη Ρωσία.

Βέβαια, ανάμεσα σε όλα όσα είπαν, άφησαν ανοικτό το ενδεχόμενο να άρουν τα ban, αρκεί οι creators να βρουν τρόπο πληρωμής ανεξάρτητο με κάποια ρωσική τράπεζα.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy