Απίστευτο: Επίθεση με πέτρες στο πούλμαν της Κ17 του Άρη!

Τρομερά πράγματα συνεχίζουν να συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με την Κ17 του Άρη να δέχεται πέτρες στο πούλμαν αλλά ευτυχώς να μην υπάρχουν τραυματισμοί.

Απίστευτο και όμως… ελληνικό! Την ώρα που το πούλμαν της Κ17 του Άρη όδευε προς την Πορταριά, ομάδα πέντε έξι ατόμων με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους πέταξαν πέτρες.

Παρά τις κάποιες υλικές ζημιές, δεν υπήρξε ευτυχώς κανένας τραυματισμός από τα άτομα που επέβαιναν στο πούλμαν, ενώ ειδοποιήθηκε άμεσα η αστυνομία, με τους δράστες να τρέπονται σε φυγή.

Η Κ17 του Άρη βρίσκεται στον Βόλο ενόψει του final-4 του πρωταθλήματος, ενώ σε λίγες ημέρες αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στον τελικό.

Παρά τις προσπάθειες που έχουμε δει τις τελευταίες εβδομάδες να συμβαίνουν μετά και τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού, φαίνεται πως τίποτα δεν σταματάει τους χούλιγκανς από το να δημιουργήσουν επεισόδια ακόμη και με αφορμή ένα πρωτάθλημα σε ηλικίες Κ17!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy