Φανούριος για Ανόρθωση, ΑΠΟΕΛ και την εικόνα της ομάδας – Τι είπε για Ζόρνιγκερ

Δηλώσεις Φανούριου Κωνσταντίνου

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα μίλησε σήμερα (14/3) στον ΣΠΟΡ FM 95,0 για το παιχνίδι με την Ανόρθωση, το επόμενο με τον ΑΠΟΕΛ, για τις δηλώσεις Ζόρνιγκερ, την εικόνα της ομάδας και τα αγωνιστικά δεδομένα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την ισοπαλία με την Ανόρθωση: «Δεν ήταν το αποτέλεσμα που ψάχναμε, όμως σε γενικές γραμμές ήταν δίκαιο. Διατήρησε τα βαθμολογικά δεδομένα όπως ήταν και πριν την αγωνιστική, με διαφορά ότι κέρδισε μια θέση ο ΑΠΟΕΛ. Δεν ήταν το ίδιο παιχνίδι σε σχέση με το προηγούμενο. Χθες ο Απόλλωνας ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια, μείναμε πίσω στο σκορ από το τυχερό γκολ του Νοβότνι αλλά δείξαμε αντίδραση. Η Ανόρθωση βρήκε δύο μεγάλες ευκαιρίες αλλά ο Απόλλωνας έψαχνε το γκολ. Παραμένουμε πρώτοι. Δεν υπάρχει περίπτωση να διαταράξει κανείς την ηρεμία που έχουμε. Στο ΓΣΠ θα παρατάξουμε τους καλύτερους για να διεκδικήσουμε με αξιώσεις το τρίποντο στο ΓΣΠ».

Για το πώς μπορεί να βελτιωθεί η ομάδα: «Πρέπει να κερδίζεις για να προχωράς, όμως έχουμε τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος και το +7 έγινε +5. Ούτε οι υπόλοιποι κερδίζουν με τη συνέπεια που θα έπρεπε. Πιστεύουμε στην ομάδα, είμαστε πάρα πολύ ήρεμοι και θα πάμε στη Λευκωσία με αυτοπεποίθηση, όπως κάνουμε την τελευταία δεκαετία».

Για το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ: «Το πρωτάθλημα θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική. Όπως θα πάμε εμείς στη Λευκωσία θα έρθουν και αυτοί στη Λεμεσό. Είναι δύσκολη η σειρά, για όλους είναι τα ίδια παιχνίδια. Δεν μπορεί να κάνει κανείς προβλέψεις και υπολογισμούς. Ο ΑΠΟΕΛ είναι πολύ καλή ομάδα, τον σεβόμαστε αλλά δεν τον φοβόμαστε. Δεν αισθανόμαστε φόβο, κάτι το οποίο ίσως να αισθανόμασταν πριν 15 χρόνια».

Για την απόδοση ποδοσφαιριστών της ομάδας: «Μας χαροποίησε το ανέβασμα της απόδοσης του Νταμπό που ήταν ασυγκράτητος. Είδαμε τον Ντιγκινί, τον Ζράντι και τον Ογκεντά, τον Γιοβάνοβιτς που είναι ανίκητος και ο καλύτερος τερματοφύλακας του πρωταθλήματος. Κάνει μεγάλη χρονιά, είναι τρομερός. Χθες είδαμε πολλούς ποδοσφαιριστές να έχουν καλή απόδοση. Ο Κολ έκανε εξαιρετικό παιχνίδι μετά από αρκετές εβδομάδες».

Για τις δηλώσεις του Τσόρνιγκερ για τον κόσμο: «Δεν ήταν κριτική, ήταν κάλεσμα. Δεν θεωρώ ότι βάζει πίεση στην ομάδα. Ίσως είναι εξωστρεφής χαρακτήρας, κάτι ασυνήθιστο για την Κύπρο. Είναι κυνικός άνθρωπος, ό,τι αισθάνεται το εξωτερικεύει. Πιστεύει πολύ στο ομαδικό πνεύμα. Ίσως το μήνυμα να παρερμηνεύτηκε. Δεν θεωρούμε ότι είναι υπό πίεση ή ότι έστειλε μηνύματα με αποδέκτες. Ήταν μια διαπίστωση. Ούτε υπερβολικός είναι, δεν θα επιτρέψουμε να αγγίξουν τον προπονητή μας».

Για τον Ρομπέρζ: «Είναι μια χαρά. Ο Βουκασίν έχει αρκετές πιθανότητες να επιστρέψει».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy