Αντίδραση Τατάρ για αφαίρεση σημαίας ψευδοκράτους από το κράνος του Φέτελ

Για τη σημαία του ψευδοκράτους στο κράνος του Γερμανού οδηγού της Φόρμουλα 1, Sebastian Vettel, η οποία αφαιρέθηκε, μίλησε ο κατοχικός ηγέτης. 
Σε δήλωσή του στην απεσταλμένη του τ/κ «πρακτορείο ειδήσεων» σχετικά με το θέμα, ο κ. Τατάρ υποστήριξε ότι η «ε/κ διοίκηση» διατηρεί την εχθρική της στάση απέναντι στη σημαία του ψευδοκράτος, ακόμη και σε ένα πολεμικό περιβάλλον όπου σκοτώνονται αθώοι πολίτες και βιώνεται μια ανθρώπινη τραγωδία.
Ο Vittel, πρόσθεσε, έδωσε ένα αντιπολεμικό μήνυμα για την Ουκρανία σε ολόκληρη την ανθρωπότητα, μήνυμα αδελφοσύνης και ειρήνης, το οποίοι οι Ε/κ δεν μπόρεσαν να χωνέψουν και χρησιμοποίησαν τον αθλητισμό, μια παγκόσμια γλώσσα, ως εργαλείο για τους πολιτικούς τους σκοπούς και διατύπωσαν παράπονα. «Αυτή η ξεπερασμένη νοοτροπία, που ανακατεύει την πολιτική με τον αθλητισμό και αγωνίζεται για τη συνέχιση της άδικης και απάνθρωπης απομόνωσης, δεν μπορεί να έχει θετική συμβολή ούτε στον αθλητισμό ούτε στην παγκόσμια ανθρωπότητα που ζει ειρηνικά και αδελφικά».
Πρέπει να γίνει γνωστό, συνέχισε, ότι εξηγώντας τη νέα πολιτική, που προβλέπει τη συνεργασία δύο κυρίαρχων ισότιμων κρατών, σε όλο τον κόσμο με μεγάλη αποφασιστικότητα, θα συνεχιστεί ο αγώνας τους ενάντια στην απαρχαιωμένη «απομόνωση» των Τ/κ και εμπόδια κατά των ανθρωπίνων δικαιωμάτων τους.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy