Ρήξη πρόσθιου χιαστού και 6 μήνες εκτός ο Μιχαηλίδης

Άτυχος ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ

Αυτό που φοβόντουσαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ επιβεβαιώθηκε σήμερα με τον χειρότερο τρόπο, καθώς τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υπεβλήθη ο Γιάννης Μιχαηλίδης έδειξαν πως έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού. Ο Μιχαηλίδης που αποχώρησε από το γήπεδο στο 17ο λεπτό της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα, θα χάσει το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου, όπως επίσης και το μέρος της καλοκαιρινής προετοιμασίας που ακολουθεί.

Η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε πριν λίγο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Ο Γιάννης Μιχαηλίδης τραυματίστηκε στο αριστερό του γόνατο στο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο της Τούμπας. Το μεσημέρι της Δευτέρας (14.03) ο στόπερ του Δικεφάλου υποβλήθηκε σε μαγνητική προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι έχει υποστεί ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού, ρήξη έσω μηνίσκου και κάκωση δευτέρου βαθμού στο έσω πλάγιο σύνδεσμο.

Η κατάστασή του θα εκτιμηθεί τις επόμενες μέρες και θα αποφασιστεί η χρονική στιγμή που θα αντιμετωπιστεί χειρουργικά ο τραυματισμός.

Η απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται σε περίπου έξι μήνες».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy