Καταδίωξη στη Λεμεσό – Σύγκρουση με περιπολικό

Μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού εντόπισαν χθες βράδυ να κινείται με αυτοκίνητο σε περιοχή της Λεμεσού, άντρα ηλικίας 22 ετών, ο οποίος καταζητείτο για υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, αδίκημα που διαπράχθηκε στις 1 Ιανουαρίου, 2022 στη Λεμεσό.

 

Τα μέλη της Αστυνομίας έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει με τη χρήση φάρου και σειρήνας καθώς και μέσω της μικροφωνικής του περιπολικού αλλά αυτός παρέλειψε να το πράξει.

Ο 22χρονος φέρεται να ανέπτυξε ταχύτητα και να οδηγούσε το όχημα του αλόγιστα και επικίνδυνα, διαπράττοντας διάφορες τροχαίες παραβάσεις ενώ σε κάποια στιγμή, συγκρούστηκε με περιπολικό όχημα το οποίο προσπάθησε να το ανακόψει. Τελικά έγινε κατορθωτή η ανακοπή του και ο 22χρονος συνελήφθη για τις τροχαίες παραβάσεις που διέπραξε.

Στη συνέχεια επανασυνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος που εκκρεμούσε εναντίον του για τη διάπραξη διάρρηξης κατοικίας και κλοπής. Ακολούθησε έρευνα στο αυτοκίνητο του όπου εντοπίστηκε μια ηλεκτρονική συσκευή για την οποία δεν ήταν σε θέση να δώσει ικανοποιητικές εξηγήσεις όσο αφορά την προέλευση και κατοχή της.

Από περαιτέρω εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι ο συλληφθείς οδηγούσε το αυτοκίνητο άλλου προσώπου χωρίς τη συγκατάθεση του. Στον οδηγό διενεργήθηκε επίσης ναρκοτέστ και αλκοτέστ με αρνητική ένδειξη.

Αυτός τέθηκε υπό κράτηση ενώ το ΤΑΕ Λεμεσού σε συνεργασία με την Τροχαία Λεμεσού συνεχίζουν τις εξετάσεις.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy