Ενώπιον δικαστηρίου 41χρονος που συνελήφθη για πυρσό στο Τσίρειο

Αποκλεισμός από τα γήπεδα

Συνελήφθη χθες και οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, 41χρονος ο οποίος εντοπίστηκε να κατέχει αναμμένο πυρσό σε κερκίδα, στο ντέρμπι μεταξύ Απόλλωνα και Ανόρθωσης.

Ο οπαδός εντοπίστηκε μέσω κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης του σταδίου και κατά την έξοδό του ανακόπηκε από μέλη της Αστυνομίας που εντόπισαν στην κατοχή του ακόμη έναν πυρσό με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα και να τεθεί υπό κράτηση.

Eναντίον του 41χρονου εκδόθηκε διάταγμα αποκλεισμού του από τους αθλητικούς χώρους, με ισχύ μέχρι και τις 12 Απριλίου, ημερομηνία κατά την οποία ορίστηκε να συνεχιστεί η εκδίκαση της υπόθεσης.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Διάταγμα προσωρινού αποκλεισμού από αθλητικούς χώρους, εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, εναντίον άντρα ηλικίας 41 ετών, ο οποίος συνελήφθη χθες από μέλη της Αστυνομίας, αφού κατά τη διάρκεια του χθεσινοβραδινού ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΛΛΩΝ και ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ, στο Τσίρειο Στάδιο στη Λεμεσό, εντοπίστηκε να κατέχει αναμμένο πυρσό σε κερκίδα του Σταδίου.

Ο 41χρονος εντοπίστηκε να χρησιμοποιεί αναμμένο πυρσό, μέσω του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης του Σταδίου και ανακόπηκε για έλεγχο από μέλη της Αστυνομίας, κατά την έξοδο των φιλάθλων από το Στάδιο, μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα. Στην κατοχή του εντοπίστηκε από τα μέλη της Αστυνομίας άλλος ένας πυρσός, με αποτέλεσμα αυτός να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα και να τεθεί υπό κράτηση.

Το πρωί της Δευτέρας ο 41χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, όπου η Αστυνομία προχώρησε στην καταχώρηση της υπόθεσης για άμεση εκδίκαση, ενώ υπέβαλε ενώπιον του Δικαστηρίου, και αίτημα αποκλεισμού του 41χρονου από τους αθλητικούς χώρους. Αφού το Δικαστήριο ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας, εξέδωσε εναντίον του 41χρονου κατηγορούμενου διάταγμα αποκλεισμού του από τους αθλητικούς χώρους, με ισχύ μέχρι και τις 12 Απριλίου, ημερομηνία κατά την οποία ορίστηκε να συνεχιστεί η εκδίκαση της υπόθεσης.

Ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος με όρους που έθεσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, για να διασφαλιστεί η παρουσία του στην επόμενη δικάσιμο.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy