ΑΠΟΕΛ: “Διπλό” με ανατροπή στην ΑΡΕΝΑ, με ήρωα τον Καρώ

Απόδραση με τον Καρώ στο 90+6

Σε ένα πολύ καλό παιχνίδι, η ΑΕΚ πατούσε καλύτερα στα αρχικά στάδια, όμως ο ΑΠΟΕΛ σταδιακά ισορόπησε. Στο 32’ ο Βασίλης Δημητρίου υπέδειξε πέναλτι υπέρ των φιλοξενουμένων για χέρι του Μικέλ μέσα στην περιοχή, ωστόσο το VAR τον κάλεσε για να επανεξετάσει τη φάση, ανακαλώντας τελικά την απόφασή του. Στο 43’ ο Εγγλέζου με ωραία σέντρα από τα αριστερά, βρήκε τον αμαρκάριστο Φαράζ ο οποίος με πλασέ έβαλε μπροστά την ΑΕΚ, λίγο πριν την ανάπαυλα.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΠΟΕΛ μπήκε πιο ανεβασμένος, ωστόσο η ΑΕΚ είχε μια πολύ καλή ευκαιρία στο 60’ με τον Τρισκόφσκι να κάνει το πλασέ από κοντά, με τον Μιχαήλ να κάνει μια σπουδαία απόκρουση. Δύο λεπτά αργότερα οι γαλαζοκίτρινοι έφεραν το ματς στα ίσα με τον Ζαμπάλα να εκμεταλλεύεται το γλίστρημα του Εγγλέζου περίπου στη μέση του γηπέδου, έκλεψε τη μπάλα, έκανε το σπριντ και τελείωσε αποτελεσματικά τη φάση σε κενή εστία, ξαναβάζοντας την ομάδα του για τα καλά στο παιχνίδι. Οι  γηπεδούχοι είχαν καλή ευκαιρία στο 74’ με τον Φαράζ να υποχρεώνει τον Μιχαήλ σε άλλη μια σωτήρια επέμβαση. Στο 88′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες μετά από κόκκινη στον Μάγκλιτσα για δυνατό μαρκάρισμα στον Παναντέρο. Παρά το γεγονός ότι η ομάδα της Λάρνακας έψαξε πιο έντονα ένα δεύτερο γκολ στον χρόνο των καθυστερήσεων, ο Ανδρέας Καρώ ήταν αυτός που είπε την τελευταία λέξη, καθώς στο 90+5′ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα μετά από στημένη φάση, γράφοντας το τελικό 1-2.
Η ΑΕΚ παραμένει έτσι στους 42 βαθμούς υποχωρώντας στην τρίτη θέση, ενώ ο ΑΠΟΕΛ ανεβαίνει στη δεύτερη με 43.

 

ΑΕΚ: Λεάλ, Εγγλέζου, Μιλίτσεβιτς, Μίκελ, Ροσάλες, Γκουστάβο, Εσπινόσα, Φαράς, Άλτμαν, Ντάρμπισαϊαρ και Τρισκόφσκι
Αναπληρωματικοί: Τούμπας, Τάντι, Ακοράν, Αναστασίου, Λαμπόικο, Ναούμ, Χριστοφόρου, Μάμας, Μαρτής, Παναντέρο, Ολατούντζι, Ρομό.
ΑΠΟΕΛ: Σκουφέτ, Καρώ, Σάβιτς, Σαμπάλα, Πέδρο, Σατσιάς, Σόουζα, Θεοδώρου, Οκριασβίλι, Νατέλ, Κβιλιτάια
Αναπληρωματικοί: Μιχαήλ, Τσιλιγγίρης, Εφραίμ, Μάγκλιτσα, Έσελινγκ, Γαβριήλ, Ντιαβαρά, Πολυκάρπου, Γουίλερ, Ντανίλο.
Διαιτητής: Δημητρίου Βασίλης
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Καλογήρου Μάριος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Παύλος
4ος Διαιτητής: Αργυρού Μ. Ανδρέας
VAR: Ortiz Arias Miguel Angel
AVAR: Γεωργίου Χαράλαμπος
Παρατηρητής: Καραϊσκάκης Μιχάλης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy