Έπιασε κορυφή, αύξησε τη διαφορά… και μόνο με αυτοκτονία χάνει την άνοδο!

Με τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος Γιάννη Χατζηβασιλή να την οδηγεί προς την άνοδο, η Καρμιώτισσα έπιασε κορυφή και απέκτησε "μαξιλαράκι" στη βαθμολογία

Μεγάλη και συνάμα πολύ σημαντική νίκη, με ανατροπή μάλιστα πέτυχε χθες(12/3) η Καρμιώτισσα που τις εξασφαλίζει πολλές πλέον πιθανότητες να βρίσκεται του χρόνου και πάλι στα “σαλόνια” της Α΄ κατηγορίας.

Οι ποδοσφαιριστές της Καρμιώτισσας αν και αιφνιδιάστηκαν από το γρήγορο γκολ που πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι της Αγίας Νάπας, εντούτοις με μπροστάρη και πάλι τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, Γιάννη Χατζηβασίλη, που έφτασε με το χθεσινό του γκολ τα 15 και στη συνέχεια με το δεύτερο φετινό γκολ του Γκακπέ, πήραν την πολύ σημαντική νίκη και έπιασαν κορυφή με 48 βαθμούς, οκτώ πάνω από τη ζώνη των τεσσάρων ομάδων που διεκδικούν τη φετινή σεζόν την άνοδο τους.

Απομένουν έξι τελικοί για την Καρμιώτισσα που έχει να αντιμετωπίσει κατά σειρά, τον Ακρίτα Χλώρακας εντός έδρας, την Ολυμπιάς εκτός έδρας, τον Οθέλλο εντός, τον Π.Ο.Ξυλοτύμπου εκτός έδρας, την Ομόνοια Αραδίππου εντός έδρας για να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της με την ΑΛΚΗ εκτός έδρας.

Η σωστή δουλειά που γίνεται φέτος αλλά και οι κινήσεις που έγιναν τον Ιανουάριο σε συνδυασμό με την πρόληψη του Άγγελου Ευθυμίου στον πάγκο της ομάδας, έδωσαν νέα πνοή και μόνο με “αυτοκτονία”, χάνεται η άνοδος. Η διοίκηση της ομάδας κάνει τα πάντα έτσι ώστε η ομάδα να επιστρέψει εκεί όπου ήταν την περσινή σεζόν, στην Α΄ κατηγορία και γιατί όχι να παραμείνει εκεί!

Δείτε την πρώτη εξάδα της βαθμολογίας:

 

Συνοπτικά αποτελέσματα και η συνέχεα της 24ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 11 Μαρτίου 
Οθέλλος Αθηαίνου – Ερμής Αραδίππου 2-0

Σάββατο 12 Μαρτίου 
ΠΟ Ξυλοτύμπου – ΑΣΙΛ Λύσης 4-0
Ακρίτας Χλώρακας – Ομόνοια 29Μ 2-0
Ομόνοια Αραδίππου – Ονήσιλος Σωτήρας 2-1
Καρμιώτισσα Πολεμιδιών – Αγία Νάπα 2-1

Κυριακή 13 Μαρτίου (15:30)
Αχυρώνας Λιοπετρίου – Αναγέννηση Δερύνειας
Αλκή Ορόκλινης – ΕΝ Παραλιμνίου

Ο αγώνας Ολυμπιάς Λυμπιών – Νέα Σαλαμίνα αναβλήθηκε λόγω εντοπισμού θετικών κρουσμάτων Covid-19 στην ομάδα της Ολυμπιάς.

Σε εκκρεμότητα βρίσκεται ο αγώνας Αναγέννηση Δερύνειας – Αλκή Ορόκλινης που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 16 Μαρτίου.

 

Γράφει ο Γιώργος Δίπλαρος

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy