Ο Λουκάκου ρίχνει το κασέ του για να επιστρέψει στην Ίντερ

Οι επικείμενες αλλαγές στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της Τσέλσι φέρνουν τον Ρομέλου Λουκάκου όλο και πιο κοντά στην πόρτα της εξόδου, με την Gazzetta dello Sport να αποκαλύπτει πως ο Βέλγος έκανε νέα κρούση στη διοίκηση της Ίντερ για επιστροφή

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στην Τσέλσι εδώ και μερικά 24ωρα και το σίγουρο είναι πως η επόμενη ημέρα στους μπλε θα τους βρει χωρίς τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς στο τιμόνι τους, με τη βρετανική κυβέρνηση να επιβάλλει βαριές κυρώσεις στον Ρώσο μεγιστάνα και να τον βγάζει ουσιαστικά εκτός κάδρου των Λονδρέζων αναλαμβάνοντας πλέον εκείνη να κινήσει τη διαδικασία πώλησης του συλλόγου.

Προς το παρόν, η Τσέλσι δεν έχει τη δυνατότητα ούτε να αγοράζει ούτε να πουλάει αλλά και ούτε να ανανεώνει παίκτες, ωστόσο είναι δεδομένο πως με το που θα αλλάξει χέρια, θα υπάρχει άρση όλων των παραπάνω απαγορεύσεων και θεωρείται δεδομένο πως αρκετοί ποδοσφαιριστές από το ρόστερ της θα αναζητήσουν την τύχη τους εκτός “Στάμφορντ Μπριτζ”.

Ένας από αυτούς είναι και ο Ρομέλου Λουκάκου, ο παίκτης για τον οποίο η Τσέλσι δαπάνησε το ιλιγγιώδες ποσό των 115 εκατομμυρίων ευρώ για να τον πάρει από την Ίντερ το περασμένο καλοκαίρι, με τον Βέλγο διεθνή φορ να μην έχει “κολλήσει” ούτε στο ελάχιστο με τον Τόμας Τούχελ και έχει κινήσει γη και ουρανό εδώ και μήνες για να γυρίσει στο Μιλάνο.

Τσέλσι: Ο Λουκάκου ρίχνει το κασέ του για να επιστρέψει στην Ίντερ
ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ GAZZETTA DELLO SPORT (12/3)

Σύμφωνα μάλιστα με σημερινό (12/3) δημοσίευμα της “Gazzetta dello Sport“, ο Λουκάκου επικοινώνησε αυτές τις ημέρες με ανθρώπους της διοίκησης της Ίντερ και τους έκανε σαφές πως είναι διατεθειμένος να μειώσει τις απολαβές του προκειμένου να γυρίσει.

Το ίδιο μέσο υπογραμμίζει ότι ναι μεν η κατάσταση στην Τσέλσι δημιουργεί πλέον καλύτερες προϋποθέσεις για να γίνει αυτό το deal, ωστόσο θα πρέπει πρώτα να ολοκληρωθεί η πώληση των Λονδρέζων και αφετέρου να επέλθει συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων μέσω δανεισμού, από τη στιγμή που οι πρωταθλητές Ιταλίας δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα για την αγορά του.

sport24.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy