Ανατροπή: “Πράσινο φως” από την αγγλική κυβέρνηση για την πώληση της Τσέλσι!

Ευχάριστα νέα προκύπτουν για την Τσέλσι από την αγγλική κυβέρνηση, καθώς άναψε το «πράσινο φως» για να προχωρήσει η πώληση της ομάδας

Το «πράσινο φως» από την αγγλική κυβέρνηση άναψε για την Τσέλσι, ώστε οι Λονδρέζοι να συνεχίσουν κανονικά τις διαδικασίες της μεταβίβασης της ομάδας από την κατοχή του Ρόμαν Αμπράμοβιτς, που τις τελευταίες εβδομάδες έχει ανακοινώσει την πρόθεσή του να αποχωρήσει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Athletic», η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου και η τράπεζα που έχει αναλάβει τη διαδικασία της πώλησης, η Raine, συμφώνησαν να εξελιχθεί κανονικά η υπόθεση, όπως πριν επιβληθούν οι τιμωρίες στον Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

Μάλιστα, το δημοσίευμα τονίζει ότι είναι πεποίθηση των εμπλεκόμενων πλευρών είναι ότι η μεταβίβαση της Τσέλσι θα ολοκληρωθεί σε περίπου τέσσερις με έξι εβδομάδες, αφού οι ενδιαφερόμενοι για ρτην ομάδα είναι πάρα πολλοί.

Η «ειδική άδεια» της Τσέλσι που εκδόθηκε από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου επιτρέπει στον σύλλογο της να δίνει χωρίς πρόβλημα τους αγώνες του, αλλά και να «να πληρώνεται το προσωπικό και οι υπάρχοντες κάτοχοι εισιτηρίων να μπορούν παρακολουθήσουν αγώνες».

Γίνεται κατανοητό ότι η Raine σκοπεύει να υποβάλει αίτηση για δεύτερη άδεια, εφόσον έχει έναν προτιμώμενο πλειοδότη, για να επιτρέψει την πώληση.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy