Πάει Κολόσσι η ΘΥΡΑ 1

Μήνυμα από τους οργανωμένους οπαδούς του Απόλλωνα

Με μήνυμά τους, οι οργανωμένοι οπαδοί του Απόλλωνα δίνουν ραντεβού το Σάββατο στις 16:30 στο Κολόσσι για να εμψυχώσουν στους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους ενόψει του ντέρμπι με την Ανόρθωση.

Το μήνυμά τους:

Περήφανε ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΑ,

Τι να σου πουν εσένα αδερφέ γι’ αυτά που έχεις ζήσει; Ποιος τολμά να μιλήσει σε εσένα για συναισθήματα, για μαγκιά και για καρύδια..; Σ’ εσένα αδερφέ με τα τόσα χιλιόμετρα γραμμένα στο κοντέρ, σ’ εσένα αδερφέ με τα τόσα λίτρα ιδρώτα, χυμένα στα τσιμέντα!

Σ’ εσένα αδερφέ, που σε κρύο και βροχές, σε καύσωνες και θεομηνίες ήσουν πάντα εκεί παρών, περήφανα και αδιαμαρτύρητα;

Σ’ εσένα αδερφέ που οι χαρές σου είναι μια στάλα στον ωκεανό μπροστά στις πίκρες και τις απογοητεύσεις που κατάπιες όλα αυτά τα χρόνια;

Ποτέ δεν εκτίμησαν σωστά. Ποτέ δεν κατάλαβαν από τι πάστα είσαι φτιαγμένος. Ποτέ τους δεν κοίταξαν την μεγάλη εικόνα και την πραγματική διάσταση των πραγμάτων..

Ποτέ δεν πρόκειται να καταλάβουν γιατί κανείς τους δεν είναι σαν εσένα αδερφέ!

Εδώ δεν μιλάμε για έρωτα που φθείρει. Εδώ μιλάμε για ΑΓΑΠΗ αστείρευτη που όμοια της δεν μπορεί να συναντήσει κανείς ποτέ και πουθενά!

Ας τους να λένε αδερφέ!

Η δικιά σου ΠΙΣΤΗ είναι μεγαλύτερη από τους ευσεβής πόθους του κάθε αλλόθρησκου. Η δικιά σου στήριξη και επιμονή θα επιβραβευθεί γιατί είναι αγνή, αυθεντική και μεγαλύτερη από κάθε αντίπαλου..

Καμία ιστορία δεν χρωστάει οτιδήποτε και σε κανένα. Εμείς γράφουμε την δικιά μας ιστορία με τις δικές μας πράξεις και ενέργειες! Όλοι εμείς μαζί θα σηκώσουμε στους ώμους μας τον ΘΡΥΛΟ μας αν χρειαστεί όπως κάναμε ξανά και ξανά στο παρελθόν. Μαζί, ΕΝΩΜΕΝΟΙ σαν μια γροθιά, σαν μια μεγάλη οικογένεια! Είμαστε ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ!

Το ραντεβού μας ανανεώνεται για το Σάββατο στις 16:30, στο αθλητικό κέντρο της ομαδάρας μας στο Κολόσσι. Ας στείλουμε όλοι μαζί το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση! Διαδώστε το παντού, ξεσηκωθείτε και ξεσηκώστε τους πάντες γύρω σας, η παρουσία όλων μας είναι επιβεβλημένη!

Με τρέλα, με λύσσα, παθιασμένα και αρρωστημένα στήνουμε το δικό μας πάρτι εκφράζοντας με τον πιο ηχηρό τρόπο την ΠΙΣΤΗ και την ΣΤΗΡΙΞΗ μας στον κάθε ένα ξεχωριστά!

Δεν ξενερώνουμε κουφάλες, ΠΕΙΣΜΩΝΟΥΜΕ!

ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Υ.Γ.: Το κάθε άσμα που γράφτηκε γι’ αυτήν την τεράστια ΙΔΕΑ κρύβει βιώματα, στιγμές και συναισθήματα. Δεν είναι σκόρπια λόγια που απλά κάνουν ρήμα, ούτε όμως και κοινά που μπορούν να τραγουδιούνται σε κάθε περίσταση. Είναι στίχοι ιεροί και μαγικοί, βγαλμένοι μέσα από την ψυχή, αφιερωμένοι αποκλειστικά στην μεγάλη μας λατρεία!

ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΓΙ’ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΖΗΣΕΙ

ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ

ΠΙΑΣ ΤΟ ΡΥΘΜΟ ΤΟΥ ΤΥΜΠΑΝΟΥ Σ’ ΑΥΤΟΝ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ

ΚΑΙ ΜΕ ΓΑΛΑΖΙΟ ΚΑΙ ΛΕΥΚΟ ΒΑΨΑΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy