Δείπνο στους αθλητικογράφους – Πίστη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Σε μια όμορφη βραδιά ο Απόλλωνας δεξιώθηκε τους αθλητικούς συντάκτες που επιμελούνται το ρεπορτάζ των "γαλάζιων"

H διοίκηση της Εταιρείας του Απόλλωνα, παρέθεσε ψες δείπνο(8/3) στους δημοσιογράφους που επιμελούνται το ρεπορτάζ των “γαλάζιων” και όχι μόνο στο ιδιωτικό οινομαγειρείο «Γιάφκα οι Ωραίοι Έλληνες» στο Ζακάκι.

Στο δείπνο οι παράγοντες του Απόλλωνα συνομίλησαν με τους αθλητικούς συντάκτες που προσκλήθηκαν και οι συζητήσεις ήταν εποικοδομητικές, ενώ η διοικούντες της ομάδας έστειλαν το μήνυμα για κατάκτηση του πρωταθλήματος. Σε μια σύντομη του ομιλία το μέλος του διοικητικού συμβουλίου, Σωκράτης Έλληνας εκ μέρους όλων ανέφερε ότι, η παρούσα διοίκηση είναι έμπειρη από πρωταθλητισμό και με αυτήν ο Απόλλωνας πραγματοποίησε πορείες πρωταγωνιστικές τα τελευταία χρόνια, ενώ εκφράστηκε επίσης η άποψη ότι το +5 από τη δεύτερη θέση θεωρείται επιτυχία για την ομάδα της Λεμεσού.

Τόνισε επίσης ότι η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές στην ομάδα το πιστεύουν και όλοι μαζί είναι έτοιμοι για τους εννιά τελικούς που απομένουν. Υπάρχουν δυσκολίες ανέφερε, όμως όλοι είναι πεπεισμένοι ότι στο τέλος θα πανηγυρίσουν και θα έρθει η κατάκτηση του πολυπόθητου τίτλου. Σε κατ΄ιδίαν συζητήσεις αναφέρθηκαν οι πολλές δυσκολίες που βρήκε η διοίκηση της ομάδας τη φετινή σεζόν με τραυματισμούς, την πανδημία, το κλείσιμο του Τσιρείου και τα θέματα που προέκυψαν με το νέο γήπεδο, χωρητικότητα, δόσεις κ.α. Αναφέρθηκε ακόμα ότι ο κόσμος του Απόλλωνα πρέπει να παραμείνει κοντά στην ομάδα και να τη στηρίζει μέχρι τέλους για να πανηγυρίσουν όλοι μαζί.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με ωραία κουβέντα από όλους σχεδόν τους παρευρισκόμενους που ανανέωσαν ραντεβού

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy