Φανούριος: “Η ισοπαλία στη Πάφο δεν είναι καταστροφική, η πίεση είναι στις ομάδες που μας ακολουθούν”

Δηλώσεις Φανούριου Κωνσταντίνου

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα μίλησε σήμερα (8/3) στονΣΠΟΡ FM 95.0, για το χθεσινό (7/3) παιχνίδι με την Πάφο, αυτό που ακολουθεί με την Ανόρθωση, την δύσκολη συνέχεια, τα αγωνιστικά δεδομένα και τον κόσμο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την ισοπαλία με την Πάφο: “Σαν αποτέλεσμα δεν είναι καταστροφικό, αλλά δεν είναι το ιδανικότερο. Από πλευράς απόδοσης υστερήσαμε, δεν είναι η απόδοση που θέλει να βλέπει ο κόσμος του Απόλλωνα. Η Πάφος έκανε το καλύτερο φετινό παιχνίδι. Ο Απόλλωνας θα παραμείνει δυνατός, έχουμε το βαθμολογικό πλεονέκτημα, η πίεση είναι και στις άλλες ομάδες που μας κυνηγούν, διανύουμε περίοδο αγωνιστικής κάμψης. Θα πρέπει να συνεχίσουμε ενωμένοι για να προχωρήσουμε, θα πρέπει να ανεβάσουμε την απόδοσή μας για να φθάσουμε στο ζητούμενο. Η πίεση είναι για όλες τις ομάδες που μας ακολουθούν, απαγορεύονται να κάνουν το λάθος. Μερικές φορές η πίεση λειτουργεί θετικά. Κρατάμε τον βαθμό και κοιτάζουμε πως θα ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα με την Ανόρθωση”.

Για τη συνέχεια και τα αγωνιστικά δεδομένα με Ανόρθωση: “Ούτε στις νίκες δεν θέλαμε την απόλυτη αποθέωση, ούτε στις ήττες την καταστροφή. Δεν θέλουμε να το πάρουμε στα άκρα, αλλά κάποια ρεπορτάζ μας έχουν ενοχλήσει. Πρέπει να διαχειριστούμε την ψυχολογία, την πίεση και τα συναισθήματα σου. Παιχνίδι που δεν μπορείς να κερδίσεις, είναι προτιμότερο να μην χάσεις. Με την Ανόρθωση όποιος και να κέρδιζε θα ήταν δίκαιο, με την ΠΑΕΕΚ δεν απειληθήκαμε πέρα από τα δύο γκολ, με την ΑΕΛ κάναμε ευκαιρίες. Χθες, η εμφάνιση μας προβλημάτισε, δεν ήμασταν παραγωγικοί. Δεν είναι άλλοθι για την χθεσινή ισοπαλία, όμως. Έχουμε πολλούς ποδοσφαιριστές εκτός ρυθμού που τώρα επιστρέφουν από τραυματισμό, φανήκαμε και άτυχοι στις μετεγγραφές του Ιανουαρίου, ο Αυλωνίτης αποβλήθηκε στο πρώτο του παιχνίδι, ο Ονγκεντά είχε κορωνοϊό. Θέλουμε ένα αποτέλεσμα θετικό, για να παλέψουμε με αξιώσεις για τον τίτλο. Επιστρέφει ο Αυλωνίτης, θα δούμε για Βούκασιν, ενώ θα περάσει από εξετάσεις ο Κατελάρης και θα ενημερώσουμε. Οι υπόλοιποι είναι ετοιμοπόλεμοι”.

Για τον κόσμο: “Ο κόσμος κάνει το καθήκον του, μας στηρίζει, γέμισε την κερκίδα που είχε στη διάθεση του χθες, πήρε και εισιτήρια στην κερκίδα της Πάφου έχει δυναμική παρουσία, είμαστε ο Απόλλωνας, είμαστε πρώτοι και άμεσα θα επανέλθουμε στα θετικά αποτελέσματα με καθαρό μυαλό”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy