Γιος Πελέ: «Ο πατέρας μου δίνει σκληρή μάχη με τον καρκίνο»

Ο Εντίνιο, γιος του Πελέ, μίλησε για τη γενναία μάχη που δίνει ο πατέρας του με τον καρκίνο.

Τον πιο δύσκολο αγώνα της ζωής του δίνει ο μεγάλος Πελέ. Ο γιος του, Εντίνιο, μίλησε για τη μάχη του θρύλου του παγκόσμιου ποδοσφαίρου με τον καρκίνο και διαβεβαίωσε πως ο Βραζιλιάνος είναι… παλικάρι!

«Είναι καλά. Είναι σε μια σκληρή μάχη για την υγεία του, αλλά ο πατέρας μου είναι μαχητής, όπως ήταν σε όλη του τη ζωή. Ακόμα παλεύει. Η οικογένειά μας προσεύχεται πολύ γι’ αυτόν και ελπίζουμε να αναρρώσει», τόνισε ο 51χρονος Εντίνιο, που έπαιξε στη Σάντος τη δεκαετία του 1990 και τώρα είναι προπονητής στη Λοντρίνα.

Ο 81χρονoς Πελέ υποβλήθηκε σε εγχείρηση αφαίρεσης όγκου από το παχύ έντερο τον Σεπτέμβριο του 2021 και έκτοτε μπαινοβγαίνει στο νοσοκομείο για χημειοθεραπεία σε τακτική βάση. Μια ουρολοίμωξη που υπέστη, προκάλεσε παράταση της παραμονής του στο νοσοκομείο την τελευταία φορά, αλλά ο τρεις φορές νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου επέστρεψε στο σπίτι του.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy