Λίβερπουλ με… μισό μηδέν και πιέζει τη Σίτι!

Ένα γκολ του Σαντιό Μανέ ήταν αρκετό για την Λίβερπουλ ώστε να κάμψει την αντίσταση της Γουέστ Χαμ (1-0) και βρίσκεται ξανά στο -3 από τη Σίτι, που υποδέχεται τη Γιουνάιτεντ

Μια Λίβερπουλ… επαγγελματίας! Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ χρειάστηκε ένα γκολ του Σαντιό Μανέ για να λυγίσει την εξαιρετική Γουέστ Χαμ (1-0) και να μειώσει εκ νέου τη διαφορά από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι στους τρεις βαθμούς.

Μια νίκη που προσθέτει άγχος και πίεση στους «σίτιζενς», αφού την Κυριακή δίνουν το ματς με την Γιουνάιτεντ για το ντέρμπι του Μάντσεστερ, ενώ η Λίβερπουλ έχει και λιγότερο παιχνίδι.

Στα αμιγώς αγωνιστικά, η αναμέτρηση είχε εξαιρετικό ρυθμό και η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω, αλλά χωρίς τις πολλές ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες. Παρόλα αυτά, στο 27ο λεπτό ο Άρνολντ με τη 16η ασίστ του (σσ. προσωπικό ρεκόρ) μοίρασε έτοιμο γκολ στον Μανέ για το 1-0 που έμεινε και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, οι δύο ομάδες είχαν μεγάλες και κλασικές φάσεις για να σκοράρουν, αλλά λίγο η αστοχία και η ατυχία δεν τους επέτρεψαν να σκοράρουν. Κάτι που… χάλασε τη Γουέστ Χαμ αφού έφυγε από το «Άνφιλντ» με σκυμμένο κεφάλι και η Λίβερπουλ πανηγύρισε ακόμη ένα τρίποντο στο… κυνήγι της Μάντσεστερ Σίτι.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy