Άρης: Ένα σου… ένα μου με τον Στεπίνσκι να σκοράρει στο τέλος!!!

Με το ίδιο νόμισμα πλήρωσε Άρης τον ΑΠΟΕΛ, όπως στον αγώνα της κανονικής διάρκειας, ισοφαρίζοντας στο τέλος

Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ο Άρης έχασε τη νίκη με γκολ στις καθυστερήσεις, από τον Βινίσιους, σήμερα(5/3) ο Άρης ανταπέδωσε με τον Στεπίνσκι στο τέλος και πήρε την ισοπαλία στο ΓΣΠ!

Το πρώτο ημίχρονο του αγώνα στο ΓΣΠ, έφερε τον ΑΠΟΕΛ να προηγείται με 1-0, παρά την απόκρουση του Βάνα σε πέναλτι του Κβιτάλια. Ο Εντογκαλά ήταν αυτός που κέρδισε τους αμυντικούς του Άρη και με κεφαλιά έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης αντέδρασε και στο 90΄ ισοφάρισε με τον Στεπίνσκι, που τιμώρησε τον ΑΠΟΕΛ και τον «πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα» στον αγώνα της κανονικής διάρκειας.

Με καλό ρυθμό ξεκίνησε το παιχνίδι όμως στη συνέχεια έπεσε καθώς είχαμε τραυματισμό μόλις στο 5ο λεπτό με τον ΑΠΟΕΛ να αναγκάζεται σε αλλαγή αφού αποχώρησε ο Βινίσιους. Στο πρώτο 15λεπτό του ημιχρόνου ο Στεπίνσκι υπέπεσε σε παράβαση στο Σόουζα με τον διαιτητή μετά από υπόδειξη και του VAR να δίνει πέναλτι με τον Βάνα να αποκρούει την εκτέλεση του Κβιτάλια. Η σωστή αμυντική λειτουργία του Άρη δεν άφηνε τον ΑΠΟΕΛ να απειλήσει, όμως στο 25΄ ήρθε το γκολ από τον Εντογκαλά με κεφαλιά μετά από σέντρα από δεξιά του Πέδρο.

Μετά και το γκολ που δέχθηκε ο Άρης αναγκάστηκε να βγει μπροστά έγινε δημιουργικός, είχε κάποιες αξιόλογες προϋποθέσεις για να απειλήσει, όμως δεν είχε κάποιο αποτέλεσμα. Παρά την ταχύτητα που έβαλε πλέον στο παιχνίδι ο Άρης, εντούτοις στην τελική πάσα τα χαλούσε. Μετά και τα τρία λεπτά των καθυστερήσεων, που έγιναν έξι με τους τραυματισμούς το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Άρη να βρίσκεται πίσω στο σκορ με 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης μπήκε πιο δυνατά θέλοντας να επιτεθεί για να ισοφαρίσει και στο 55΄ έχασε τη μεγάλη ευκαιρία με τον Στεπίνσκι να γυρίζει στην περιοχή να σουτάρει, όμως η μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι. Μετά από τρία λεπτά ο ΑΠΟΕΛ «απάντησε» στην ευκαιρία του Άρη με τον Κβιτάλια να κάνει το γυριστό σουτ, όμως η μπάλα κόντραρε.

Μετά και τις δύο ευκαιρίες το παιχνίδι πήρε δραματικό ρυθμό με τη μπάλα να ανεβοκατεβαίνει, ο Άρης να θέλει να επιτεθεί, όμως στα μετόπισθεν ο ΑΠΟΕΛ ήταν απειλητικός. Στο 82΄ μετά από λάθος στην άμυνα του Άρη, ο Ντιαβαρά βρέθηκε μόνος αλλά ο Βάνα δήλωσε και πάλι παρών, αποκρούωντας το πλασέ και κρατώντας τον Άρη στο παιχνίδι.

Ο Στεπίνσκι τελικά στο 88΄ αφού πρόλαβε τον αμυντικό του ΑΠΟΕΛ, πλάσαρε και ισοφάρισε για τον Άρη σε 1-1, με τον αγώνα να μπαίνει στις καθυστερήσεις. Πέντε τα λεπτά των καθυστερήσεων και παρά τις όποιες προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων ο αγώνας ολοκληρώθηκε στο ισόπαλο 1-1!

Κίτρινες: Καρώ, Σόουζα, Εντογκαλά / Στεπίνσκι, Μπρόρσον, Μόργκαν

ΑΠΟΕΛ: Σκουφέτ, Πέδρο, Καρώ, Βινίσιους (6′ Έσσελινκ), Γουίλερ(89΄Μαγκλίτσα), Σόουζα, Σαρφό(79΄Ντιαβαρά), Θεοδώρου, Ντονγκαλά, Γαβριήλ(46΄Σατσιάς), Κβιλιτάια.

Αναπληρωματικοί: Μιχαήλ, Μάγκλιτσα, Σατσιάς, Έσελινκ, Τσεμπάκ, Ντιαβαρά, Πολυκάρπου, Γεωργίου, Βρόντης, Χαραλάμπους, Κούτσακος, Σάβιτς.

 

Άρης: Βανά, Μανού(55΄Γιαμπλόνσκι), Μόργκαν, Στεπίνσκι, Ντελμίρο(79΄Φλορίς), Γιαγκό, Πακέ(62΄Σπόλιαριτς), Σίλντενφελντ, Μουσούντα, Μπρόρσον, Μπαμπίκα.

Αναπληρωματικοί: Παπαστυλιανού, Σωφρονίου, Σικόρσκι, Σπόλιαριτς, Φράγκος, Ρονκάλια, Γιαμπλόνσκι, Φλορίς, Κορομά, Σιμιόν.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy