Ζιντσένκο: «Κλαίω συνέχεια. Θα πολεμούσα και εγώ αλλά…»

Ο Ζιτσένκο μιλά στην εκπομπή του Γκάρι Λίνεκερ για τον πόλεμο της Ρωσίας στη χώρα του.

Σε εξομολόγησή του στην εκπομπή του Γκάρι Λίνεκερ ο Ολεκσάντρ Ζιντσένκο αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα του και οι συμπατριώτες του στην Ουκρανία από τις επιθέσεις που έχει εξαπολύσει η Ρωσία.

«Κλαίω συνέχεια… Όλα είναι στο μυαλό μου όλη την ώρα. Τα μέρη που μεγάλωσα, η πατρίδα μου, όλες οι περιοχές. Θα μπορούσα να σας δείξω βίντεο και φωτογραφίες με όσα έχουν καταστρέψει οι Ρώσοι. Οι συμπατριώτες μου επιβιώνουν, πεινούν και κοιμούνται σε καταφύγια», αναφέρει -αρχικά- ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι και προσθέτει παραδεχόμενος πως έχει περάσει από το μυαλό του να καταταγεί στον ουκρανικό στρατό αλλά η οικογένεια και η κόρη του είναι ένα σημαντικό… αποτρεπτικό στοιχείο.

«Πρέπει να σταματήσουμε τον πόλεμο. Αν δεν είχα την κόρη μου και την οικογένειά μου θα ήμουν εκεί να πολεμάω στο πλευρό των συμπατριωτών μου. Ξέρω την νοοτροπία των πολιτών της Ουκρανίας και δεν θα παραδοθούν ποτέ. Θα πολεμούν μέχρι τέλους. Είμαι περήφανος για εκείνους και θα είμαι υπερήφανος για το υπόλοιπο της ζωής μου. Προτιμούν να πεθάνουν οι Ουκρανοί παρά να παραδοθούν στον εχθρό», αναφέρει.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy