Πλήγμα… χάνει για έναν μήνα τον τραυματία Ρούμπεν Ντίας

Τέσσερις με έξι εβδομάδες εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων της Μάντσεστερ Σίτι θα μείνει ο τραυματίας Ρούμπεν Ντίας.

Άσχημα ήταν τα νέα στη Μάντσεστερ Σίτι, όσον αφορά τον τραυματισμό του Ρούμπεν Ντίας, ο οποίος θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τέσσερις με έξι εβδομάδες.

Ο Πορτογάλος κεντρικός αγωνίστηκε ως βασικός για την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα στη μεσοβδόμαδη αναμέτρηση με την Πιτέρμπορο για το FA Cup, ωστόσο αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο, έχοντας αποκομίσει έναν μυϊκό τραυματισμό.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο από ότι περίμεναν στους «πολίτες», με τον Ντίας να χρειάζεται σχεδόν έναν μήνα αποθεραπείας, πριν επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Κατά συνέπεια, ο Πορτογάλος θα απουσιάσει από το κυριακάτικο (6/3, 18:30) ντέρμπι του Μάντσεστερ, ενώ θα χάσει και αρκετά ακόμα σημαντικά παιχνίδια της Σίτι σε πρωτάθλημα και Champions League. Επιπλέον, πολύ δύσκολα θα προλάβει να αγωνιστεί και στα πλέι οφ για την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ, με την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy