Σύλληψη 49χρονου στη Λεμεσό για εμπρησμούς

Συνελήφθη χθες δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση 49χρονος κάτοικος Λεμεσού. Εναντίον του 49χρονου εκκρεμούσαν δικαστικά εντάλματα για δύο υποθέσεις εμπρησμού αυτοκινήτων και απόπειρας καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες.

Η υπόθεση εμπρησμού διαπράχθηκε τα ξημερώματα της 15ης Φεβρουαρίου 2022, στη Λεμεσό. Συγκεκριμένα γύρω στη 1.40π.μ. της συγκεκριμένης μέρας, ξέσπασε φωτιά σε δύο αυτοκίνητα, τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα στο χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας, στη Λεμεσό.

Η φωτιά κατασβέστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και από εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα. Από περαιτέρω αστυνομικές εξετάσεις, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 49χρονου, στη βάση της οποίας εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

Μαρτυρία εναντίον του 49χρονου, εξασφαλίστηκε και σχετικά με έκρηξη που σημειώθηκε τα ξημερώματα χθες σε κατάστημα στη Λεμεσό.

Η έκρηξη σημειώθηκε γύρω στη 1.50π.μ. χθες, σε κατάστημα ιδιοκτησία 31χρονης. Όπως διαπιστώθηκε η έκρηξη οφειλόταν σε πυροδότηση εκρηκτικού μηχανισμού υψηλής ισχύος.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές στη γυάλινη προθήκη και το εσωτερικό του καταστήματος, καθώς και σε δύο αυτοκίνητα που βρίσκονταν σταθμευμένα έξω από το κατάστημα.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά τις δύο υποθέσεις.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy