Προσφέρει 190 εκατ.ευρώ για πέντε χρόνια στον Χάλαντ

Η Μπαρτσελόνα όχι μόνο δεν έχει εγκαταλείψει την προσπάθεια για την απόκτηση του Έρλινγκ Χάλαντ αλλά φουλάρει για να τον κάνει δικό της, με ισπανική ιστοσελίδα να αποκαλύπτει το συνολικό "πακέτο" που προσέφερε ο Λαπόρτα στον Μίνο Ραϊόλα

Η μαδριλένικη “As” υποστήριξε την Πέμπτη μέσα από δημοσίευμά της πως ο Έρλινγκ Χάλαντ έχει αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ρεάλ μετά από 2,5 χρόνια στην Ντόρτμουντ και πως έχει βρει ήδη το σπίτι που θα τον φιλοξενήσει.

Αυτά τα σενάρια πάντως δεν αγχώνουν ιδιαίτερα το αντίπαλο δέος των μερένγκες στην Ισπανία, Μπαρτσελόνα, με την ιστοσελίδα “Cuarto” να αποκαλύπτει πως οι μπλαουγκράνα προσέγγισαν ήδη τον Νορβηγό φορ και κατέθεσαν την πρότασή τους.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο πρόεδρος των μπλαουγκράνα, Τζουάν Λαπόρτα συναντήθηκε με τον μάνατζερ του παίκτη, Μίνο Ραϊόλα, και του έκανε πρόταση για συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών που θα αποφέρει στον Χάλαντ συνολικά το ποσό των 190 εκατομμυρίων ευρώ.

Στην πρώτη του σεζόν θα πάρει 20 εκατομμύρια ευρώ και από εκεί και πέρα οι απολαβές του θα ανέβουν κλιμακωτά, με την πρόσφορα να περιλαμβάνει 30 εκατομμύρια ευρώ για τη δεύτερη σεζόν, 40 για την τρίτη, 50 για την τέταρτη και 55 για την πέμπτη.

Πέρα ωστόσο από το ραντεβού των Λαπόρτα – Ραϊόλα, η “Μπάρτσα’ έπαιξε και το χαρτί… Τσάβι, με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως ο προπονητής των Καταλανών έχει υπαριθμόν 1 στόχο του τον Χάλαντ και για αυτό ταξίδεψε στο Μόναχο, όπου ο παίκτης βρίσκεται τώρα και κάνει αποθεραπεία, για να να του εξηγήσει το πρότζεκτ της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν και να τον πείσει να υπογράψει σε αυτήν, κλείνοντας τα αυτιά στις άλλες σειρήνες.

sport24.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy