Πρωτοβουλία στήριξης της Premier League στο λαό της Ουκρανίας

Πρωτοβουλία στήριξης του λαού της Ουκρανίας, πριν από την ερχόμενη αγωνιστική (5-6-7/3), ανακοίνωσε η Premier League

«Η Premier League και οι σύλλογοί μας απορρίπτουν ολόψυχα τις ενέργειες της Ρωσίας και θα δείξουμε υποστήριξη στον λαό της Ουκρανίας σε κάθε παιχνίδι αυτό το Σαββατοκύριακο. Ζητάμε ειρήνη και οι σκέψεις μας είναι με όσους έχουν επηρεαστεί από αυτή τη σύγκρουση. Οι 20 αρχηγοί των ομάδων θα φορούν ειδικά περιβραχιόνια με ουκρανικά χρώματα και οι οπαδοί καλούνται να συμμετάσχουν μαζί με τους  παίκτες, προπονητές, διαιτητές σε μια στιγμή προβληματισμού και αλληλεγγύης πριν από την έναρξη κάθε αγώνα», ανέφερε η ανακοίνωση.

«Στις γιγαντιαίες οθόνες του γηπέδου θα εμφανιστεί το μήνυμα «Football Stand Together» (το ποδόσφαιρο στέκεται μαζί) με τα μπλε και κίτρινα χρώματα της ουκρανικής σημαίας στο βάθος. Αυτές οι λέξεις θα εμφανίζονται επίσης σε οθόνες LED κατά μήκος του αγωνιστικού χώρου κατά τη διάρκεια των αγώνων και θα είναι επίσης ορατές στους οπαδούς σε όλο τον κόσμο στα ψηφιακά κανάλια της Premier League. Τα λογότυπα και τα προφίλ σε αυτές τις πλατφόρμες θα αλλάξουν για να αντιπροσωπεύουν τα χρώματα της ουκρανικής σημαίας, τα οποία θα εμφανίζονται επίσης σε τηλεοπτικές εκπομπές».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy