Αρχίζουν οι μάχες τίτλου και διαβάθμισης

Μεγάλα παιχνίδια και Λεμεσιανό ντέρμπι

To πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α Γυναικών τώρα αρχίζει. Την Τρίτη 01 Μαρτίου 2022 αρχίζουν οι αγώνες των Ομίλων Τίτλου και  Διαβάθμισης που θα κρίνουν πρωταθλητή και την ομάδα που θα υποβιβαστεί.

Στον Όμιλο Τίτλου η πρωτοπόρος Ολυμπιάδα δοκιμάζεται στην έδρα της Ανορθώσεως, ενώ στη Λεμεσό και στο «ΝΙΚΟΣ ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΗΣ» θα γίνει το Λεμεσιανό ντέρμπι ΑΕΛ – Property Gallery Απόλλων (Cabmenet 3 HD). Στον Όμιλο Διαβάθμισης η Lemesos Volleyball φιλοξενεί τη Νέα Σαλαμίνα στο Λύκειο Πολεμιδιών και η ΑΕΚ τον Δικέφαλο στο «ΚΙΤΙΟΝ».

Όλοι οι αγώνες αρχίζουν στις 20:00.

 

«ΣΩΤΗΡΕΙΟ»: ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν.

Οι δυο ομάδες αγωνίστηκαν την περασμένη Τρίτη για την 14η αγωνιστική και αγωνίζονται ξανά στην πρεμιέρα του Ομίλου Τίτλου για την 15η αγωνιστική. Ανόρθωσις και Ολυμπιάδα στο παρκέ του Αθλητικού Κέντρου «ΣΩΤΗΡΕΙΟ» είναι ικανές να προσφέρουν πολλές  μάχες στο φιλέ.

Η Ανόρθωσις ως γηπεδούχος θα θελήσει το τρίποντο με στόχο να διεκδικήσει κάτι καλό στον Όμιλο και να μην έχει ρόλο ρυθμιστή. Η Ολυμπιάδα από την άλλη, κέρδισε με μεγάλη δυσκολία την περασμένη Τρίτη γνωρίζει τις δυσκολίες του αγώνα και παράλληλα ξέρει ότι τυχόν απώλεια ίσως είναι μοιραία.

Στην 7η αγωνιστική η Ολυμπιάδα κέρδισε 3-0 στο «ΝΕΑΠΟΛΗ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ» και την 14η 3-2 στο «ΣΩΤΗΡΕΙΟ».

 

«ΝΙΚΟΣ ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΗΣ»: ΑΕΛ – Property Gallery ΑΠΟΛΛΩΝ

Όταν αγωνίζονται οι δυο μεγάλες ομάδες της Λεμεσού τα λόγια είναι περιττά. Στην «καρδιά» του καρναβαλιού, «γαλαζοκίτρινες» και «κυανόλευκες» θα τα δώσουν όλα για το τρίποντο.

Η ΑΕΛ εάν εκμεταλλευτεί την έδρα της με τρίποντο ίσως μπει και στη διεκδίκηση του τίτλου ενώ θα απομένουν άλλοι πέντε αγώνες για το φινάλε.

Από την άλλη ο Property Gallery Απόλλων ίσως δίνει καθοριστικό αγώνα, αφού εάν κερδίσει πιθανόν να ανέβει στην κορυφή εάν η Ολυμπιάδα χάσει στο «ΣΩΤΗΡΕΙΟ» ή να μειώσει στον πόντο.

 

Το μεγάλο παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από την Cablenet Sports 3 HD.

Oι δυο ομάδες μοιράστηκαν τις νίκες  στην ρέγκιουλαρ σίζον αφού στον αγώνα του Α Γύρου η ΑΕΛ κέρδισε 3-0 στο «ΝΙΚΟΣ ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΗΣ» και ο Property Gallery Απόλλων στο Β Γύρο επικράτησε στο «ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΕΝΑ» 3-0.

 

 ΌΜΙΛΟΣ ΤΙΤΛΟΥ

 

  1. Ολυμπιάδα (14) 13-01 41-08 38
  2. Property Gallery Απόλλων (14) 12-02 38-09 36
  3. ΑΕΛ (14) 10-04 32-18 29
  4. Ανόρθωσις (14) 07-07 30-21 26

 

ΛΥΚΕΙΟ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ:LEMESOS VOLLEYBALL – ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Οι δυο ομάδες δεν έχουν μυστικά αφού μόλις το περασμένο Σάββατο αγωνίστηκαν ξανά στο πλαίσιο της 14ης ασγωνιστικής με νικήτρια τη Νέα Σαλαμίνα.

Οι «ερυθρόλευκες» που προπορεύονται στον Όμιλο με 14 βαθμούς θέλουν να κερδίζουν για να «αφραγίσουν» την παραμονή τους και να ξεκαθαρίσουν ίσως και τον Όμιλο. Η Lemesos Volleyball που έκανε μεγάλα παιχνίδια τον Φεβρουάριο, μέσα στην έδρα της θα αγωνιστεί μόνο για το τρίποντο ώστε να αναπτερώσει τις πιθανότητες παραμονής της.

Στην 7η αγωνιστική η Νέα Σαλαμίνα κέρδισε 3-1 σετ στο Λύκειο Πολεμιδιών και στην 14η με 3-0 στο Γυμνάσιο Αγ. Νεοφύτου.

 

«ΚΙΤΙΟΝ»: AEK – ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΓΕΡΙΟΥ

Ντέρμπι προμηνύεται στη Λάρνακα με τις δυο ομάδες να κυνηγούν το τρίποντο για να βάλουν γερές βάσεις παραμονής.

Η ΑΕΚ με «όπλο» την έδρα της θα κτυπήσει μόνο το τρίποντο αφού θέλει να κερδίσει και τον Όμιλο διαθέτοντας κράμα έμπειρων και νεαρών πετοσφαιριστριών. Από την άλλη ο Δικέφαλος που ήταν μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις της σεζόν πάει στο «ΚΙΤΙΟΝ» για να κερδίσει και να φέρει τα δεδομένα με το μέρος του.

Οι δυο ομάδες στην ρέγκιουλαρ σίζον εκμεταλλεύτηκαν την έδρα τους αφού στο «ΚΙΤΙΟΝ» τη 2η αγωνιστική κέρδισε η ΑΕΚ 3-1 και στο Γυμνάσιο Γερίου την 9η αγωνιστική ο Δικέφαλος Γερ. 3-1.

 

ΌΜΙΛΟΣ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΗΣ

  1. Νέα Σαλαμίνα (14) 05-09 21-34 14
  2. Δικέφαλος (14) 03-11 14-37 10
  3. ΑΕΚ (14) 03-11 15-36 09
  4. Lemesos Volleyball (14) 02-12 11-39 06

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy