Το θαύμα της ζωής μέσα στη φρίκη του πολέμου: Γέννησε η σύζυγος του Σάκχοφ στο Κίεβο!

Η σύζυγος του Γεβγέν Σάκχοφ γέννησε στο Κίεβο, το οποίο βρίσκεται υπό εισβολή από τη Ρωσία. Το συγκινητικό μήνυμα του Ουκρανού μέσου της ΑΕΚ.

Την ώρα που η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία είναι σε εξέλιξη και οι μάχες μαίνονται σε Μαριούπολη και περίχωρα του Κιέβου, το θαύμα της ζωής έγινε.

Η σύζυγος του Γεβγέν Σάκχοφ, που έμεινε εγκλωβισμένη στην ουκρανική πρωτεύουσα, έφερε στον κόσμο το παιδί τους. Η ίδια τις τελευταίες μέρες, σε πολύ προχωρημένη εγκυμοσύνη, υποχρεώθηκε να ζει σε καταφύγιο για να προφυλαχθεί από τις ρωσικές επιθέσεις, με τον μέσο της ΑΕΚ να αγωνιά για την τύχη της και να είναι σε διαρκή επικοινωνία μαζί της.

Όμως η ζωή βρίσκει τον τρόπο να κερδίζει και στις πιο μαύρες στιγμές. Το βράδυ της Δευτέρας η σύζυγος του Σάκχοφ έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, και ο ίδιος ενημέρωσε σχετικά μέσα από μια συγκινητική ανάρτηση.

«Οι πραγματικοί ήρωες της εποχής μας. Ήρωες δεν είναι αυτοί που πολεμούν, αλλά εκείνοι που γεννούν ζωή. Σε αγαπώ πολύ. Ευχαριστώ Θεέ μου, Δόξα σοι», έγραψε ο 31χρονος άσος στο Instagram ποστάροντας τη σχετική φωτογραφία της συζύγου του με το νέο μέλος της οικογένειάς τους.

Πλέον η μητέρα και το μωρό της θα αναζητήσουν να παραμείνουν σε ένα όσο το δυνατόν πιο ασφαλές περιβάλλον και το επόμενο διάστημα ενδεχομένως να αναζητήσουν τρόπο διαφυγής από το Κίεβο, προκειμένου να συναντήσουν τον ευτυχή πατέρα στην Αθήνα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy