Μυθική πρόταση της Παρί στον Εμπαπέ για να τον κρατήσει: 200 εκατ. ευρώ για δύο χρόνια!

Αδιανόητη πρόταση της Παρί Σεν Ζερμέν στον Κιλιάν Εμπαπέ, προκειμένου να τον «δέσει» μέχρι το 2024, με την ''Parisien'' να αποκαλύπτει ότι του δίνει τώρα 200 εκατ. ευρώ για δύο χρόνια!

Νέα πρόταση της Παρί Σεν Ζερμέν στον Κιλιάν Εμπαπέ, προκειμένου να τον «δέσει» μέχρι το 2024, αποκαλύπτει η ”Parisien”, τούτη εδώ, όμως, είναι πραγματικά… αδιανόητη!

Σύμφωνα με το έγκυρο γαλλικό Μέσο, οι πρωτευουσιάνοι κάνουν τα πάντα, για να κρατήσουν τον 23χρονο σούπερ σταρ και η διοίκηση της ομάδας τού έκανε τώρα πρόταση ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ «καθαρά» για δυο χρόνια, ενώ θα θα λάβει και μπόνους παραμονής 100 εκατομμυρίων. Αυτό το συμβόλαιο θα λήγει το 2024, κάτι που ήθελε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.

Την ίδια στιγμή, η «Equipe» γράφει ότι ο Εμπαπέ έχει ήδη καταθέσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων τα δικά του «θέλω»: Να τον χρίσει η Παρί ως βασικό εκτελεστή των πέναλτι, να μην αλλάζει θέσεις ανάλογα με τις… ορέξεις των Μέσι-Νεϊμάρ, να του χαρίσει γενικώς καθολικά την αίσθηση του απόλυτου σταρ του κλαμπ!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy