Τι λένε οι πληροφορίες για τον επαναληπτικό ΑΕΛ – Απόλλων

Μια επίσκεψη, "παραλύει" ένα κράτος και αναβάλλει το ΑΕΛ - Απόλλωνα

Πολύ ντόρος και θέμα έγινε για την επίσκεψη του Ισραηλινού προέδρου στην  Κύπρο. Ένας επισκέπτης και συγχωράτε μας την έκφραση παραλύει το κράτος μας και δεν μπορεί να αστυνομεύσει ένα αγώνα σε διαφορετική πόλη μάλιστα.

Για όνομα του Θεού… έλεος πλέον! Δηλαδή εκείνη τη μέρα, η αστυνομία δεν θα εξυπηρετεί γιατί θα φρουρεί τον Ισραηλινό επισκέπτη μας.

Ο επαναληπτικός αγώνας της ΑΕΛ και του Απόλλωνα είναι στον αέρα, καθώς η Αστυνομία μας δεν μπορεί να τον αστυνομεύσει και πλέον αναζητείται λύση. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, μέσα από την ΑΕΛ η θέση που έχουν είναι ότι, αφού ο επίσημος επισκέπτης θα αναχωρήσει το απόγευμα γύρω στις 4 – 5 και αφού η επίσκεψη του θα είναι μονοήμερη, γιατί να μην γίνει ο αγώνας στις 7 ή πιο αργά.

Αυτή είναι μια καλή σκέψη και μακάρι να βρει ανταπόκριση, έτσι ώστε να μην γυρεύουμε πάλι ημερομηνίες και το κυριότερο να μην έρχονται σε αντιπαραθέσεις οι δύο ομάδες και όλα να τελειώσουν ομαλά, με μέρες και ώρες του αγώνα.

Από πλευράς Απόλλωνα το μυαλό είναι στο ντέρμπι του Σαββάτου και μετά θέλουν να δουν τον αγώνα Κυπέλλου!

 

Γράφει ο Γιώργος Δίπλαρος

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy