Εδραιώνεται στην τετράδα η Μπαρτσελόνα – Τα πρώτα γκολ του Ομπαμεγιάνγκ

Η Μπαρτσελόνα ήταν καταιγιστική, επικράτησε 4-1 της Βαλένθια, ανεβαίνοντας στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Αυτή είναι η Μπαρτσελόνα! Η ομάδα του Τσάβι διέλυσε με σκορ 4-1 τη Βαλένθια στο «Μεστάγια» και ανέβηκε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο -1 από την τρίτη Μπέτις. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Ομπαμεγιάνγκ ο οποίος σκόραρε δις, πετυχαίνοντας τα πρώτα του τέρματα με τα μπλαουγκράνα!

Ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ άνοιξε το σκορ στο 23′ για τους «μπλαουγκράνα» πανηγυρίζοντας με την… χαρακτηριστική του τούμπα! Ο Γκαγιά τρία λεπτά αργότερα έφερε το ματς στα ίσα, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ. Ο Φρένκι Ντε Γιόνγκ στο 32’ έκανε το 2-0 για την ομάδα του Τσάβι και τον Γκαμπονέζο φορ στο 37’ να ξαναχτυπάει για το 3-0.

Στο 41’ ο Σολέρ μείωσε σε 3-1, ωστόσο ξανά το γκολ της Βαλένθια ακυρώθηκε για οφσάιντ. Στο 53’ ο ίδιος παίκτης σκόραρε εκ νέου μειώνοντας για λογαριασμό των γηπεδούχων, με τον Πέδρι στο 63’ να πετυχαίνει το 4-1 και να δίνει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των Καταλανών.

Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα δεν άλλαξε κάτι, με την ομάδα του Τσάβι να παίρνει ένα σημαντικό τρίποντο για τη μάχη να μπει στην τετράδα, ενώ έχει και την ψυχολογία στα ύψη ενόψει της ρεβάνς με τη Νάπολι για το Europa League!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy