Αποθέωση για Γιακουμάκη μετά το χατ τρικ επί της Νταντί

Ήρωας της Σέλτικ ήταν ο Γιώργος Γιακουμάκης με το χατ τρικ που πέτυχε απέναντι στην Νταντί, οδηγώντας τους «καθολικούς» στην τεράστια νίκη με 3-2 επί της Νταντί, αυξάνοντας τη διαφορά στο +3 από την Ρέιντζερς, που νωρίτερα είχε παραχωρήσει ισοπαλία (1-1) στην Νταντί Γιουνάιτεντ.

Ο Έλληνας στράικερ πέτυχε δύο γκολ μέσα σε πέντε λεπτά (34΄-38΄) μετατρέποντας το 0-1 που είχε κάνει ο Μιούλεν στο 26΄, σε 2-1, ενώ στο 86΄ με το τρίτο του τέρμα χάρισε στην ομάδα του το «τρίποντο», καθώς από το 60ό λεπτό οι φιλοξενούμενοι είχαν ισοφαρίσει με τον Σουίνι.

Λογικό ήταν μετά το ματς να γνωρίσει την αποθέωση από τους συμπαίκτες του και τους οπαδούς της Σέλτικ, ενώ λίγο αργότερα στις δηλώσεις που έκανε ο προπονητής των Σκωτσέζων, Άγγελος Ποστέκογλου, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κρητικό επιθετικό, επισημαίνοντας ότι αν δεν ήταν σε τόσο μεγάλη μέρα η Σέλτικ δεν θα είχε νικήσει την Νταντί.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy