Νέα πρόταση για Αττίλα Σάλαϊ – Φτάνει τα 28 εκατ. ευρώ

Η Φενέρ έχει αποφασίσει να τον παραχωρήσει για να δώσει λύση στα οικονομικά προβλήματα της και φαβορί είναι η Γουέστ Χαμ

Το άλμα στην καριέρα του θέλει να κάνει ο Ατίλα Σαλάι, ο οποίος αγωνίζεται στο τουρκικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε, αφήνοντας πριν ακριβώς ένα χρόνο την Κύπρο και τον Απόλλωνα Λεμεσού. Σε αυτούς τους μήνες έχει εξαιρετική απόδοση και σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ η Νιούκαστλ και η Γουέστ Χαμ έκαναν προτάσεις για την απόκτηση του, όχι πάνω από 20 εκατ. ευρώ και η «Φενέρ» απάντησε αρνητικά και στις δύο αγγλικές ομάδες.

Ο 22χρονος Ούγγρος διεθνής αμυντικός κοστολογείται από την τουρκική ομάδα στα 30 εκατ. ευρώ, ενώ τον είχε αποκτήσει με μόλις τρία εκατ. Τα σχετικά ρεπορτάζ αναφέρουν πως η Γουέστ Χαμ επέστρεψε με νέα, βελτιωμένη πρόταση στα 28 εκατ. ευρώ και είναι το φαβορί για την απόκτηση του το καλοκαίρι.

Να σημειωθεί πως το μεταγραφικό αυτό θέμα ενδιαφέρει πάρα πολύ τον Απόλλωνα στην Κύπρο, καθώς διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης του Ούγγρου διεθνή αμυντικού κοντά στο 13%. Πέραν των αγγλικών ομάδων, ενδιαφέρον προκύπτει από Λέστερ, Αταλάντα, Νάπολι και Ατλέτικο Μαδρίτης.

Σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ η διοίκηση της Φενέρ έχει αποφασίσει να τον παραχωρήσει για να δώσει λύση στα οικονομικά προβλήματα της.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy