Λιάσος: “Χάσαμε έδαφος, πέμπτο ματς χωρίς νίκη, μας προβληματίζει” (video)

Δηλώσεις Λιάσου Λουκά μετά την σημερινή (16/2) εντός έδρας ήττα από την Ομόνοια με 2-0

Ο προπονητής του Άρη μίλησε για τα το σημερινό παιχνίδι, τα τελευταία ανεπιτυχής αποτελέσματα και τόνισε ό,τι ο Άρης θα επιστρέψει.

Παρακολουθείστε το βίντεο των δηλώσεων:

 

“Συγχαρητήρια στην Ομόνοια. Θέλαμε να νικήσουμε. Η ομάδα είναι στην 4η θέση. Χάσαμε έδαφος. Τα δύσκολα είναι για τους δυνατούς και εμείς νιώθουμε δυνατοί. Για το παιχνίδι, θεωρώ ότι άρχισε με προϋποθέσεις και για τις δύο ομάδες. Ήταν ισοδύναμο με μονομαχίες, ένταση. Δεν επικράτησε κάποια ομάδα στο γήπεδο. Δεχθήκαμε το γκολ στη φάση του πέναλτι. Δεν ήμασταν πολύ απαιτητικοί. Είναι το πέμπτο παιχνίδι που δεν κερδίσαμε, αυτό μας προβληματίζει. Θα επανέλθει η ομάδα σύντομα και πιστεύω στους παίκτες μου. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο.

Ο πρώτος που είναι υπεύθυνος είμαι εγώ. Είμαστε η ίδια ομάδα. Η ομάδα είναι από τις καλύτερες του πρωταθλήματος. Πρέπει να δουλέψουμε και είμαστε σίγουροι ότι θα επανέλθει αυτή η ομάδα. Θα κυνηγήσουμε τους στόχους κάθε παιχνίδι για να παραμείνει ο Άρης σε τροχιά Ευρώπης. Δεν πρέπει να μας πανικοβάλλει αυτή η κατάσταση και δεν είμαστε ομάδα που μας καταβάλλει ο πανικός”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy