Μπαρτσελόνα: Νοκ άουτ και με Νάπολι ο Ντεπάι

Ο Μέμφις Ντεπάι συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τραυματισμό και έτσι δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την Μπαρτσελόνα την Πέμπτη (17/02), στον πρώτο αγώνα των «32» του Europa League με την Νάπολι.

Ο Ντεπάι είναι εκτός δράσης περισσότερο από έναν μήνα. Συγκεκριμένα, το τελευταίο ματς, στο οποίο αγωνίστηκε,  ήταν το Clasico του ισπανικού Super Cup με την Ρεάλ Μαδρίτης, στις 12 Ιανουαρίου.

Από τότε δεν έχει καταφέρει να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Ειπώθηκε ότι θα μπορούσε να είναι έτοιμος με την Αλαβές, αλλά από τότε η επιστροφή του έχει καθυστερήσει.

Ήταν σχεδόν βέβαιο πως θα βρισκόταν στο «Καμπ Νόου» την Πέμπτη, αλλά τα πράγματα δεν κύλησαν σύμφωνα με τις εκτιμήσεις. Ο Τσάβι εξάλλου δεν επιθυμεί να ρισκάρει με τίποτα τη συμμετοχή του διεθνούς στράικερ, έτσι ώστε ν΄ αποφύγει τυχόν υποτροπή, αλλά και διότι στη δεδομένη χρονική περίοδο διαθέτει επιθετικούς που θα μπορούσε να μην χρησιμοποιήσει μετά τις τελευταίες μεταγραφές.

Η πρόβλεψη είναι πως δεν θα είναι έτοιμος ούτε για το κυριακάτικο (20/02) ματς εναντίον της Βαλένθια. Από κει και πέρα η επιστροφή του μπορεί να εκτιμηθεί ανάλογα με το πώς θα εξελίσσεται τις επόμενες ημέρες. Σε περίπτωση βελτίωσης θα μπορέσει να ενισχύσει την Μπαρτσελόνα στη ρεβάνς με τη Νάπολι.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy