Ζόρνιγκερ: “Η ομάδα δικαιούται να μην είναι καλή – Πήραμε ένα τυχερό πόντο” (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Δηλώσεις Αλεξάντερ Ζόρνιγκερ μετά την σημερινή (15/2) εκτός έδρας ισοπαλία (2-2) απέναντι στην ΠΑΕΕΚ

Οι δηλώσεις του Γερμανού τεχνικού στη διάσκεψη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα.

Ακούστε αναλυτικά τις δηλώσεις του:

 

“Ήταν τυχερός ο βαθμός, όχι μόνο λόγω του χρονικού σημείου αλλά και του πώς παίξαμε. Έπρεπε να παίξουμε καλύτερα, δεν είχαμε ενέργεια, κάτι για το οποίο διακρινόμαστε. Δεν τρέξαμε και δεν δημιουργήσαμε όσο συνήθως, ήταν λανθασμένη η ανάπτυξή μας. Πρέπει να το αναλύσουμε πολύ καλά. Ίσως να ήταν κούραση, ίσως να κάναμε λάθη κατά την προετοιμασία. Πρέπει να βρούμε τον λόγο. Μέχρι τώρα ήμασταν πολύ καλοί απέναντι στις ομάδες του δεύτερου γκρουπ, χάσαμε πολύ λίγους βαθμούς. Η ποιότητα δεν είναι αρκετή, πρέπει να έχουμε τρεξίματα.

Δεν παίξαμε αρκετά γρήγορα, ούτε είχαμε καλές επιστροφές όπως συνήθως και αυτό ήταν και ο λόγος για την κόκκινη κάρτα. Χάνουμε έναν κεντρικό αμνυτικό, ευτυχώς θα επιστρέψει ο Ρομπέρζ, ίσως επιστρέψει και ο Κατελάρης μέχρι την Ανόρθωση. Η ομάδα δικαιούται να μην έχει πάντοτε την απόδοση των τελευταίων εβδομάδων, αλλά δεν χρειαζόταν σήμερα. Ο Γενάρης και ο Φεβρουάριος ήταν πολύ έντονος, αλλά είχαμε επιτυχημένα αποτελέσματα».

Για το τι κρατά από το παιχνίδι και κατά πόσον θεωρεί ότι υπήρξε πρόβλημα με τη νοοτροπία της ομάδας στο σημερινό παχινίδι: «Θα αναλύσουμε την εμφάνιση εσωτερικά. Όταν είσαι με παίκτη λιγότερο και ισοφαρίζεις δείχνει ότι έχεις καλή νοοτροπία. Ένας πόντος πάντα είναι σημαντικός. Το αφήνουμε πίσω μας και προχωρούμε».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy