Απόλλων: Οι Βέλγοι για Χαμάς…

Βελγική ιστοσελίδα πληροφορεί για το δικαίωμα επέκτασης συμβολαίου για Χαμάς στον Απόλλωνα

Μετρά 21 συμμετοχές σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη, με τον Απόλλωνα όλες ως βασικός στην ενδεκάδα και μέσα από αυτές μετρά τέσσερις ασίστ και ένα γκολ. Το Καλοκαίρι η μεταγραφή του δεν κίνησε την περιέργεια σε κανένα Απολλωνίστα, αλλά αντίθετα όλοι υπολόγιζαν μια καλή λύση ως δεύτερος στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Αμίν Χαμάς όμως διέψευσε άπαντες και αποτελεί βασικό στέλεχος και συνάμα μία από τις αποκαλύψεις κατά τη φετινή πορεία του Απόλλωνα. Η είδηση που καταφθάνει από Βελγική ιστοσελίδα αναφέρει ότι το “μηχανάκι” του Απόλλωνα θα ανανεώσει με τους “γαλάζιους”, αφού η διοίκηση προτίθεται να εξασκήσει το δικαίωμα επέκτασης μέχρι και το 2024, κάτι που χαροποιεί άπαντες.

Η ιστοσελίδα «voetbalnieuws.be», προχωρά ακόμα ένα βήμα σημειώνοντας ότι αφού «δέσουν» τον 22χρονο Βελγομαροκινό για ακόμα δύο χρόνια, οι του Απόλλωνα επιδιώκουν την πώληση μέσω της πολύς καλής σεζόν που πραγματοποιεί. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Χαμάς ήρθε στον Απόλλωνα το Καλοκαίρι από τη Βάασλαντ Μπέβερεν, υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι το 2022 με δικαίωμα επέκτασης μέχρι και το 2024.

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy