Γονιός επιτέθηκε σε Διευθυντή σχολείου – Τι ζητά η ΟΕΛΜΕΚ

Νέο σοβαρό περιστατικό βίας από γονιό σε σχολείο κατήγγειλε η ΟΕΛΜΕΚ. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, ο γονιός εισήλθε χωρίς άδεια εντός σχολικού χώρου και προέβη σε πράξεις σωματικής και λεκτικής βίας σε βάρος Διευθυντή Σχολείου Μέσης Εκπαίδευσης. Για το περιστατικό, έγινε επί τόπου επίσκεψη στο σχολείο από μέλη της Γραμματείας,  η ΟΕΛΜΕΚ η οποία όπως σημειώνει στην ανακοίνωσή της, αναμένει από την Αστυνομία την ολοκλήρωση, το συντομότερο δυνατόν, της έρευνας που διεξάγει και τη λήψη απόφασης.

 

Στο πλαίσια αυτό, η ΟΕΛΜΕΚ επαναφέρει, για μία ακόμη φορά, το αίτημα προς τον Υπουργό Παιδείας για τοποθέτηση Επιτηρητών Ασφαλείας στα Γυμνάσια για την προστασία των μαθητών / εκπαιδευτικών, τη φύλαξη των Σχολείων αλλά και την αποτροπή όσων επιχειρούν να εισέλθουν παρανόμως εντός των σχολικών χώρων.  Διερωτόμαστε πραγματικά τι άλλο επικίνδυνο πρέπει να συμβεί, ώστε να ευαισθητοποιηθεί το ΥΠΠΑΝ να λάβει απόφαση για την προστασία των σχολείων μας και όσους συνυπάρχουν στους σχολικούς χώρους», σημειώνει η Ομσπονδία.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy