Χαμός σε πτήση: Απίστευτος καβγάς με μία τραυματία αεροσυνοδό και πέντε συλλήψεις! (video)

Απίστευτος καβγάς στην πτήση της Air Caraibes από τη Γαλλία με προορισμό τη Γουιάνα, καθώς πέντε επιβάτες ήρθαν στα χέρια με μία αεροσυνοδός μάλιστα να τραυματίζεται

Απίστευτος καβγάς εν ώρα πτήσης με έναν τραυματία και πέντε συλλήψεις! Τα όσα συνέβησαν στην πτήση TX570 της Air Caraibes από τη Γαλλία με προορισμό τη Γουιάνα δεν έχουν… προηγούμενο!

Συγκεκριμένα, λίγη ώρα πριν την προσγείωση, δύο παρέες, συνολικά πέντε ατόμων, αφού πρώτα λογομάχησαν, στη συνέχεια ήρθαν στα χέρια μέσα στην καμπίνα του αεροπλάνου σκορπώντας τον τρόμο.

Οι πέντε άνδρες που φαίνεται πως ήταν μεθυσμένοι, επιδόθηκαν σε έναν απίστευτο καβγά, γρονθοκοπώντας και χτυπώντας η μία παρέα την άλλη. Παρά την προσπάθεια μερικών επιβατών, αλλά και αεροσυνοδών να σταματήσουν τον τσακωμό, η κατάσταση είχε ξεφύγει από κάθε έλεγχο!

Μάλιστα, από τη συμπλοκή τραυματίστηκε και μία αεροσυνοδός, η οποία νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο της Καγιέν, πρωτεύουσα της Γουιάνα. Τα πέντε άτομα που ενεπλάκησαν στον τσακωμό συνελήφθησαν από τις αρχές της χώρας, και σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, κινδυνεύουν με ποινή φυλάκισης τριών μέχρι πέντε ετών!

Δείτε το βίντεο:

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy