ΑΕΛ: Βολές Μάριου Νεοφύτου προς ΚΟΠ

Ο Μάριος Νεοφύτου μίλησε στην κάμερα της Cytavision πριν από σημερινό (10/2) ντέρμπι κόντρα στον Απόλλωνα.

Ο Club Representative της ΑΕΛ, εξέφρασε ουσιαστικά παράπονα για το γεγονός ότι η ΚΟΠ δεν νοιάστηκε να κάνει κάτι ώστε οι δύο ομάδες να μην παρουσιαστούν με τόσες πολλές απουσίες.

Οι τοποθετήσεις του:

«Είναι ένα ντέρμπι τοπικό, με τον Απόλλωνα να προπορεύεται στη βαθμολογία, να είναι σε καλύτερη κατάσταση από εμάς όμως τα ντέρμπι έδειξαν από το παρελθόν ότι δεν κερδίζει πάντα αυτός που είναι από πάνω, έχουμε πίστη στην ομάδα μας και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα δώσει αυτό που πρέπει, να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για την καλή εμφάνιση με τον ΑΠΟΕΛ και τις μειωμένες πιθανότητες για εξάδα: «Οι πιθανότητες για την εξάδα υπάρχουν αλλά είναι ελάχιστες, δεν είναι υπέρ μας, όμως θα το παλέψουμε. Στο πρώτο ημίχρονο με τον ΑΠΟΕΛ κάναμε εκπληκτικό παιχνίδι, μπρορούσαμε να καθαρίσουμε από το πρώτο. Οι αναγκαστικές αλλαγές επηρέασαν το πλάνο του προπονητή μας. Κρατάμε όμως την αλλαγή που έγινε εδώ και τέσσερα παιχνίδια όπου η ΑΕΛ βελτιώνεται, παίρνει τον ρυθμό που θέλουμε, πρέπει να έχουμε μεγαλύτερα διαστλήματα, ελπίζουμε σήμερα να τα καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη που θα χαροποιήσει τον κόσμο και τους παίκτες».

Για τις πολλές απουσίες: «Είναι και στις δύο ομάδες το πρόβλημα αλλά αν αναλογιστεί κάποιος ότι δεν παίζει καμία από τις τέσσερις μεταγραφές, πρέπει η ΚΟΠ να βλέπει αυτά τα θέματα, να δίνει το δικαίωμα στις ομάδες ειδικά σε ένα παιχνίδι που έπρεπε να παιχτεί τον Γενάρη, έπρεπε να γίνει διαφοροποίηση, ερχόμαστε σήμερα σε τοπικό ντέρμπι με τις δύο ομάδες αποδεκατισμένες, δεν έχουμε τους παίκτες που πήραμε τον Γενάρη και δεν είναι ό,τι καλύτερο να συμβεί αυτό. Ο κόσμος θέλει να βλέπει ποδόσφαιρο, τους νέους παίκτες, οι προπονητές έχουν στο πλάνο τους νέους παίκτες, αυτά τα δεδομένα αλλάζουν τα πράγματα».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy