Απόλλων: Κιννής για Εφετείο – Επίσημη τοποθέτηση

Πρώτη επίσημη τοποθέτηση από Απόλλωνα για το αποτέλεσμα του Εφετείου.

Ο αντιπρόεδρος του Απόλλωνα, Φάνος Κιννής, μίλησε στην κάμερα της Cytavision πριν από την έναρξη του σημερινού (10/2) ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΛ.

Οι δηλώσεις του:

Για την απόφαση του Εφετείου και τις δηλώσεις από πλευράς ΑΕΚ: Νομίζω είναι άστοχο να σχολιάσουμε τι έγινε. Ο κόσμος έχει κρίση και άποψη να σχολιάσει από μόνος του. Όλα αυτά είναι παρελθόν. Η ομάδα έχει τη δυνατότητα να πετύχει στον αγωνιστικό χώρο το μεγάλο μας στόχο”.

Για το παιχνίδι με την ΑΕΛ: “Σίγουρα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι όπως είναι πάντοτε το Απόλλων-ΑΕΛ, ειδικά κάτω από αυτές τις συνθήκες. Όσοι παίκτες είναι διαθέσιμοι θα τα δώσουν όλα για ένα πολύ σημαντικό τρίποντο. Από τη στιγμή που έχουν απώλειες οι ομάδες που ακολουθούν είναι πολύ σημαντικό να νικάμε γιατί αυξάνεται η διαφορά. Θέλουμε να μπούμε στα πλέι οφ με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διαφορά και μας δίνεται μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να μεγαλώσουμε τη διαφορά όσο το δυνατόν περισσότερο”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy