Νίκη για ΑΕΛ Κ17 και ανεβαίνει στη βαθμολογία

ΑΕΛ Κ17 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ(κλιμάκιο Λάρνακας) 2-1

Σε εξ αναβολής αγώνα για τη 15η αγωνιστική η ομάδα της ΑΕΛ Κ17 κέρδισε με 2-1 τον Ολυμπιακό Πειραιώς(κλιμάκιο Λάρνακας) για το Παγκύπριο πρωτάθλημα Παίδων Κ17.

Τα γκολ της ΑΕΛ πέτυχαν οι Derazi και Ομήρου. Με τη νίκη της αυτή η ΑΕΛ έφτασε τους 26 βαθμούς και βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας. Απομένουν άλλοι τρεις αγωνιστικές για την Α΄ φάση με την ομάδα της ΑΕΛ να θέλει να παραμείνει στην πρώτη δεκάδα της βαθμολογίας. Θα αγωνιστεί με Ερμή εντός έδρας και ΕΝΑΔ Πόλης Χρυσοχούς εκτός έδρας, ενώ για τη 19η αγωνιστική έχει ρεπό.

Μετά την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης οι 10 πρώτες ομάδες της κατάταξης θα συνεχίσουν μετά από κλήρωση σε νέο Πρωτάθλημα ενός γύρου. Οι ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 11-19, θα συνεχίσουν επίσης μετά από κλήρωση σε πρωτάθλημα ενός γύρου.

Η δεύτερη φάση θα αρχίσει στις 27 Φεβρουαρίου και σημειώνεται ότι οι ομάδες θα αρχίσουν την προσπάθεια τους από μηδενική βάση.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy