Δεν έγινε ο αγώνας της ΑΕΛ, ήττα για ΕΝΥ

Αποτελέσματα 17ης αγωνιστικής στο Παγκύπριο πρωτάθλημα Παίδων Κ17

Με τις αναμετρήσεις της 17ης αγωνιστικής συνεχίστηκε σήμερα η δράση της πρώτης φάσης στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Παίδων Κ-17.

Μπαίνουμε στην τελική ευθεία και θα αρχίσει πλέον να ξεκαθαρίζει το σκηνικό με τη διαμόρφωση της βαθμολογίας ενόψει της δεύτερης φάσης.

Ο πρωτοπόρος Εθνικός Άχνας στο ντέρμπι της αγωνιστικής νίκησε με 3-2 την Ελπίδα Αστρομερίτη.

Η πρώτη εξάδα: Εθνικός Άχνας 40, Απόλλων (κλιμάκιο Πάφου) 35, ΑΣΙΛ Λύσης (1) 35, Ερμής Αραδίππου 34, Ελπίδα Αστρομερίτη 34, Galaxy Academy 33 βαθμοί.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής:

ΠΑΕΕΚ – Ολυμπιάς Λυμπιών 2-2
ΑΣΙΛ Λύσης (2) – Galaxy Academy 0-3
ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα – Ολυμπιακός Πειραιώς (κλιμάκιο Λάρνακας) 1-4
Οθέλλος Αθηαίνου – Αλκή Ορόκλινης 6-0
Εθνικός Άχνας – Ελπίδα Αστρομερίτη 3-2
Άτλας Αγλαντζιάς – Παρθενώνας Προσφύγων Λατσιών 0-0

Ο αγώνας Ομόνοια Ψευδά – ΑΣΙΛ Λύσης (1) διακόπηκε στο 5ο λεπτό όταν οι γηπεδούχοι έμειναν με έξι ποδοσφαιριστές. Στο χρονικό σημείο της διακοπής ο ΑΣΙλ ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0.

Ο αγώνας Απόλλων (κλιμάκιο Πάφου) – ΠΟ Ξυλοτύμπου δεν έγινε.

Λόγω αδυναμίας καθόδου της ομάδας του Ερμή Αραδίππου, ο αγώνας του με την ΑΕΛ για δεν έγινε και για την τύχη του αγώνα θα αποφασίσει η Δικαστική Επιτροπή.

Στο Πρωτάθλημα συμμετέχουν 19 ομάδες και η ΕΝΑΔ είχε το ρεπό της.

Η δεύτερη φάση
Μετά την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης οι 10 πρώτες ομάδες της κατάταξης θα συνεχίσουν μετά από κλήρωση σε νέο Πρωτάθλημα ενός γύρου. Οι ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 11-19, θα συνεχίσουν επίσης μετά από κλήρωση σε πρωτάθλημα ενός γύρου.

Η δεύτερη φάση θα αρχίσει στις 27 Φεβρουαρίου και σημειώνεται ότι οι ομάδες θα αρχίσουν την προσπάθεια τους από μηδενική βάση.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy