Άνετη και ωραία στους «16» του FA Cup η Λίβερπουλ στο ντεμπούτο του Λουίς Ντίας!

Άνετη πρόκριση της Λίβερπουλ στους «16» του FA Cup, με τους «reds» να επικρατούν 3-1 της Κάρντιφ στο «Άνφιλντ». Θετικό το ντεμπούτο του Λουίς Ντίας για την ομάδα του Κλοπ.

Την πρόκριση στους «16» του FA Cup πήρε η Λίβερπουλ, επικρατώντας με χαρακτηριστική άνεση 3-1 της Κάρντιφ στο «Άνφλιντ».

Με τον Κώστα Τσιμίκα να ξεκινάει στο αρχικό σχήμα των «reds» για πρώτη φορά μετά από έναν μήνα, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ ήλεγξε πλήρως τον ρυθμό του αγώνα απειλώντας με το… καλημέρα. Στο 5′, ο Ζότα μετά από αδιανόητη ντρίπλα, έφτασε μια… ανάσα από το γκολ, με τον Φίλιπς να βγάζει με εντυπωσιακό τρόπο.

Στο 19′, οι Ουαλοί διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε μαρκάρισμα του Κονατέ πάνω στον Χάρις, με τον διαιτητή και το VAR να λένε παίζεται.

Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, η Λίβερπουλ έσπασε τον «γόρδιο δεσμό» και πήρε κεφάλι στο σκορ, με υπέροχη κεφαλιά του Ντιόγκο Ζότα στο 53ο λεπτό. Ένα τέταρτο αργότερα, ο Μιναμίνο θα ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 2-0 μετά από υπέροχη ενέργεια του Λουίς Ντίας, ο οποίος στο ντεμπούτο του αποθεώθηκε τόσο κατά την είσοδό του, όσο και στο τέλος από τους φίλους των γηπεδούχων.
Στο 76′, ο Χάρβεϊ Έλιοτ, στην επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 με έναν φανταστικό «κεραυνό» από τη μεγάλη περιοχή, «κλειδώνοντας» την πρόκριση για τη Λίβερπουλ. Το μόνο που μπόρεσε να κάνει η Κάρντιφ ήταν να μειώσει στο τελικό 3-1 στο 80ο λεπτό με τον Κόλγουιν. Τέσσερα λεπτά αργότερα πάντως, ο Λουίς Ντίας τραυματίστηκε στο δεξί γόνατο, δείχνοντας να πονάει αρκετά μετά από πάτημα αντιπάλου, με τον Κλοπ να παρακολουθεί εμφανώς ανήσυχος. Ευτυχώς, ο νεαρός μεσοεπιθετικός δεν είχε κάτι το σοβαρό και συνέχισε το ματς.

 

sport-fm.gr

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy