Ο τελικός θα διεξαχθεί στο γήπεδο που συνέβη η τραγωδία του Καμερούν – Κομόρες!

Την απόφαση να άρει την αναστολή αγώνων που είχε επιβληθεί στο γήπεδο «Ολεμπέ» μετά την ανείπωτη τραγωδία του Καμερούν - Κομόρες πήρε η CAF, τονίζοντας μάλιστα πως στο εν λόγω στάδιο θα διεξαχθεί ο τελικός του Copa Africa!

Στον απόηχο της τραγωδίας που συνέβη στο γήπεδο «Ολεμπέ» με τους οκτώ νεκρούς και 38 τραυματίες κατά τη διάρκεια του Καμερούν – Κομόρες, η CAF ανακοίνωσε πως το στάδιο θα είναι εκ νέου έτοιμο για να φιλοξενήσει τον έναν εκ των δυο ημιτελικών, αλλά και τον τελικό του Copa Africa!

Έπειτα από τον απολογισμό που έγινε σχετικά με τα αίτια που οδήγησαν στον χαμό οκτώ ανθρώπων, οι αρμόδιοι έκριναν πως με την αύξηση της ανθρώπων ασφαλείας, το στάδιο πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να υποδεχτεί και πάλι κόσμο στις κερκίδες.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση που εκδόθηκε «η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε να άρει την αναστολή που επιβλήθηκε στο γήπεδο Ολεμπέ και εγκρίνει τη διεξαγωγή ενός εκ των ημιτελικών αλλά και του τελικού στο συγκεκριμένο στάδιο».

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy