Πρώην παίκτρια που βγάζει τρελά λεφτά στο OnlyFans θέλει να επιστρέψει στα γήπεδα (pics)

Η Μαντλίν Ράιτ, που αποπέμφθηκε από την Τσάρλτον και βγάζει εκατομμύρια από το OnlyFans, θέλει να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο

Η καριέρα που ονειρευόταν η Μαντλίν Ράιτ στο ποδόσφαιρο καταστράφηκε σε μια νύχτα, όταν το 2020 η Τσάρλτον την απομάκρυνε επειδή διέρρευσαν φωτογραφίες της να οδηγεί με σαμπάνια και υπό την επήρεια αερίου γέλιου.

Η ίδια στράφηκε στον… ερωτικό χώρο και έκτοτε με τολμηρές φωτογραφήσεις και βίντεο κερδίζει πάνω από 600.000 ευρώ το χρόνο μέσα από το OnlyFans. Πάντως δεν εγκαταλείπει την ελπίδα να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο.

«Δεν έχω παρατήσει το ποδόσφαιρο. Μέχρι και το Δεκέμβριο έκανα προπονήσεις με επαγγελματία προπονητή για να έχω τις επιλογές μου ανοιχτές. Το ποδόσφαιρο είναι το πάθος μου και ονειρευόμουν από παιδί να γίνω επαγγελματίας. Αυτή τη στιγμή έχω πολλές επιχειρηματικές δραστηριότητες, αλλά θέλω να επιστρέψω στο ποδόσφαιρο, αν μπορώ. Ξέρω πως είναι δύσκολο μετά από ό,τι συνέβη, όμως μου λείπει το παιχνίδι. Πήγα πρόσφατα σε έναν αγώνα και ήταν δύσκολο να βλέπω», τόνισε η 23χρονη.

Πρώην ποδοσφαιρίστρια που βγάζει εκατομμύρια στο OnlyFans

Πρώην ποδοσφαιρίστρια που βγάζει εκατομμύρια στο OnlyFans

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy