Χατζηβασίλης: “Στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα για τους στόχους μας”

Σημερινές(27/1) ραδιοφωνικές δηλώσεις του Γιάννη Χατζηβασίλη, ποδοσφαιριστή της Καρμιώτισσας

Στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» και στον ΣΠΟΡ FM 95.0, παραχώρησε δηλώσεις σήμερα(27/1) ο ποδοσφαιριστής της Καρμιώτισσας Γιάννης Χατζηβασίλης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον αγώνα απέναντι στην Ομόνοια Αραδίπου: «Δεν πήραμε αυτό που θέλαμε, ψάχναμε το τρίποντο για να σκαρφαλώσουμε στην βαθμολογία, αλλά πήραμε τον βαθμό στον τελευταίο λεπτό».

Για την Καρμιώτισσα και το πρωτάθλημα: «Είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα φαίνεται και από την βαθμολογία κα το αποτέλεσμα, όλες οι ομάδες που διεκδικούν άνοδο, έχασαν βαθμούς από ομάδες που παλεύουν για την παραμονή, αμφίρροπα όλα τα παιχνίδια θα πάει μέχρι τέλους έτσι, μέχρι στιγμής είμαστε στους στόχους μας, παιχνίδι με παιχνίδι, θα βλέπουμε το κάθε ένα ξεχωριστά. Εγώ προσπαθώ να βοηθώ την ομάδα όπως μπορώ, υπάρχει καλό κλίμα στα αποδυτήρια, είναι η πιο παραγωγική μου σεζόν. Στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα για τους στόχους μας».

Για τον αγώνα με την Αναγέννηση: «Την Αναγέννηση εκτός έδρας την νικήσαμε πολύ δύσκολα, μας πίεσε πολύ, δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, όλες οι ομάδες διεκδικούν κάτι άλλοι παλεύουν για την παραμονή, άλλοι για το πρωτάθλημα, δεν νομίζω να έρθει κάποια ομάδα που θα πουλήσει εύκολα το τομάρι της. Θα πάει μέχρι τέλους αυτό το σκηνικό, όλες οι ομάδας έχουν τον στόχο τους, καμία δεν είναι αδιάφορη, δεν θα ξεχωρίσουν κάποιες ομάδες».

Για την Α κατηγορία: «Ακριβώς αυτό που είπατε βλέπουμε έναν Άρη που τρελαίνει κόσμο μέχρι στιγμής, βλέπουμε την ΑΕΚ η οποία θα πάει μέχρι τέλους και ένα Απόλλωνα με τον τεχνικό που έχει να κάνει αυτά που κάνει, δεν πιστεύω οι ομάδες που έμειναν πίσω να βρουν ευνοϊκά αποτελέσματα για να φτάσουν εκεί που πρέπει. Προβάδισμα δίνω στον Απόλλωνα, βρίσκει λύσεις και βγάζει το καλύτερο από τον κάθε ποδοσφαιριστή του. Θεωρώ ότι το πιο εύκολο πρόγραμμα το έχει η Πάφος, αν είναι σοβαρή μπορεί να βρεθεί στην εξάδα, οπότε θα έχουμε ακόμη μια σφαγή για το ποιος θα μείνει εκτός. Ίσως να είναι τελικός για την εξάδα τον Ομόνοια – Ανόρθωση, με τυχόν ήττα θα είναι εκτός εξάδας. Για το Άρης – ΑΕΛ, μέχρι στιγμής η ΑΕΛ είναι η κακή έκπληξη του πρωταθλήματος, όμως είναι ένα τοπικό ντέρμπυ είναι ανοικτό για όλα τα αποτελέσματα, ο Άρης έχει μια σταθερότητα, ο Λιάσος κάνει πολύ καλή δουλειά».

Αν είχε πρόταση για μεταγραφή: «Προτιμώ να τελειώσω αυτό που άρχισα και βλέπουμε το καλοκαίρι για κάτι άλλο».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy