Ο Φανούριος μίλησε για όλα

Δηλώσεις Φανούριου Κωνσταντίνου

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τη Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, ο οποίος μίλησε για το ντέρμπι της ομάδας του με την ΑΕΛ, για τους τραυματίες, αλλά και για τις μεταγραφές.

Αναλυτικά:

«Σίγουρα ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι. Φτωχό από πλευράς θεάματος. Κλειστό παιχνίδι με τις δύο ομάδες να δημιουργούν συνολικά εννέα τελικές. Προσπάθησαν κυρίως να διαφυλάξουν τα νώτα τους. Σίγουρα μετά την αποβολή του Τόρες, ο Απόλλωνας είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, σκόραρε ο Νιτγκινί. Το 1-0 μπορεί να λέει πολλά μπορεί να μην λέει και τίποτα. Θα προσπαθήσουμε να σκοράρουμε στον επαναληπτικό για να προσπαθήσουμε να δώσουμε περισσότερη υπόσταση στο ζευγάρι. Βλέπουμε τώρα τον αγώνα με τον Ολυμπιακό».

Για το γκολ του Ντιγκινί: «Γενικότερα ο Απόλλωνας έδειξε στα τελευταία παιχνίδια ότι δύσκολα δέχεται ευκαιρίες, είναι μια ομάδα που βγάζει πίστη. Σαφέστατα είναι σημαντικές οι επιστροφές Πίττα και Ντιγκινί, μιλάμε για το πιο ζεστό επιθετικό δίδυμο της περσινής σεζόν. Είναι δυο παίκτες που αμύνονται και επιτίθονται ταυτόχρονα».

Για τις αναγκαστικές αλλαγές των Γιοβάνοβιτς και Νταμπό: «Αναμένουμε τα ιατρικά αποτελέσματα των εξετάσεων που έχουν επιβληθεί και θα ενημερώσουμε. Τα προηγούμενα προβλήματα ήταν κτυπήματα, τα χθεσινά διαφέρουν και αυτό μας στεναχωρεί».

Για τον Αυλωνίτη: «Ήρθε στην Κύπρο τα ξημερώματα. Σαφέστατα μπορεί να βοηθήσει άμεσα την ομάδα. Θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αν όλα είναι εντάξει θα ανακοινωθεί η συμφωνία».

Για τον Ρομπέρζ: «Ένιωσε μια ενόχληση, αλλά έμεινε εκτός κυρίως για προληπτικούς και λόγους ξεκούρασης. Αναμένουμε ότι θα υπολογίζεται κανονικά για την Κυριακή».

Για τον Τζουμ: «Ο Τζουμ, θα πάρει το χρόνο που χρειάζεται, είναι θέμα φυσικής κατάστασης. Οι Τζουμ και Βούκασιν έχασαν την προετοιμασία και αυτό παίζει ρόλο, πρέπει να τους δώσουμε χρόνο».

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Δύσκολο παιχνίδι, όλα τα παιχνίδια είναι αμφίρροπα, πρέπει να μοχθήσεις στο γήπεδο. Έτσι το βλέπουμε εμείς παιχνίδι με παιχνίδι. Εμείς αγωνιζόμαστε στην έδρα μας και πρέπει να κερδίσουμε».

Για τις μεταγραφές: «Υπάρχει κινητικότητα και ελπίζουμε τις επόμενες ώρες ή μέρες να έχουμε αίσια κατάληξη. Προσπαθούμε να πάρουμε ακραίο επιθετικό. Όταν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο θα ενημερώσουμε. Οι αποχωρήσεις είναι αλληλένδετες».

Για τη διαιτησία: «Δεν θεωρώ ότι χθες υπήρχε κάτι που πρέπει να γίνει αναφοράς. Ήταν ένα ντέρμπι πολύ αθλητοπρεπέστατο. Μας συγχάρηκαν οι άνθρωποι της ΑΕΛ και δεν υπάρχει κάτι άλλο να σχολιάσουμε».

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy