Προπονητής τιμωρήθηκε με ένα χρόνο αποκλεισμό λόγω πλαστού πιστοποιητικού εμβολίου για την COVID-

H ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Γερμανίς επέβαλε αποκλεισμό ενός χρόνου στον πρώην τεχνικό της Βέρντερ Βρέμης, Μάρκους Άνφανγκ

Με ετήσιο αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο και πρόστιμο 20.000 ευρώ, τιμωρήθηκε ο προπονητής Μάρκους Άνφανγκ, μετά την παραδοχή του ότι χρησιμοποίησε πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού για την COVID-19, όπως ανακοίνωσε σήμερα (26/1) η Γερμανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (DFB).

Ο Άνφανγκ αρνήθηκε αρχικά τις κατηγορίες και παραιτήθηκε από τη δουλειά του στη Βέρντερ Βρέμης τον Νοέμβριο μετά από έρευνα που ξεκίνησε από τις γερμανικές αρχές για τη χρήση πλαστού πιστοποιητικού.

Ο πρώην βοηθός του Άνφανγκ, Φλόριαν Γιούνγκε, ο οποίος συνεργάστηκε μαζί του στη Βέρντερ, τιμωρήθηκε με αποκλεισμό 10 μηνών και πρόστιμο 3.000 ευρώ.

Ανακοίνωση της DFB ανέφερε ότι το δίδυμο, το οποίο εν τέλει ομολόγησε, είχε αποκτήσει πλαστές κάρτες εμβολιασμού το καλοκαίρι του 2021, που τους επέτρεψε να παρακάμπτουν τις τακτικές δοκιμές.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy