Οπαδοί σταμάτησαν το λεωφορείο και ζήτησαν εξηγήσεις για τον αγώνα Κυπέλλου

Περίπου 80 οπαδοί του Άρη σταμάτησαν το πούλμαν της ομάδας στα διόδια στα Μάλγαρα και ζήτησαν εξηγήσεις από τους παίκτες

Ο αποκλεισμός από τη Λαμία στο Κύπελλο και με τον τρόπο που αυτή ήρθε για τον Άρη δεν πέρασε… έτσι για τους οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι έδειξαν τα… δόντια τους.

Έτσι στις 3:30 τα ξημερώματα περίπου 80 οπαδοί της ομάδας που περίμεναν την αποστολή στα διόδια στα Μάλγαρα, σταμάτησαν το πούλμαν, όταν αυτό έφτασε εκεί και ζήτησαν εξηγήσεις.

Αρχικά, μίλησαν προς τους παίκτες της ομάδας και σε έντονο ύφος τους μετέφεραν την ενόχλησή τους για τον αποκλεισμό και την αδυναμία τους να σκοράρουν σε τρία ματς, ακόμη και με πέναλτι.

«Δεν γίνεται να μην βάζετε γκολ στην Λαμία σε 3 παιχνίδια και να χάνετε 2 πέναλτι. Γελάει μαζί σας όλη η Ελλάδα, δεν γίνεται να μας ξεφτιλίζετε έτσι. Είναι η τελευταία φορά που μας βλέπετε ήρεμους, την επόμενη φορά δεν θα μιλήσουμε», ήταν τα λόγια τους στους παίκτες, οι οποίοι δεν απάντησαν. Κάποιοι από τους οπαδούς ζήτησαν να μάθουν από τους παίκτες εάν είναι απλήρωτοι ή εάν έχουν άλλα προβλήματα.

Στη συνέχεια μίλησαν με τον Άκη Μάντζιο ζητώντας από αυτόν να τους πει τι συμβαίνει και πώς εξηγεί τα όσα συμβαίνουν στην ομάδα.

Μετά από λίγα λεπτά οι οπαδοί του Άρη άφησαν το πούλμαν να φύγει.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy