Θα “πληρώσει” ο Τόρες για όλους και για όλα…

Η ενεργεία του πρέπει να φέρει την τιμωρία του, όχι το "σταύρωμα" του

Πολύ βαρύ είναι το κλίμα στο στρατόπεδο της ΑΕΛ για τον Μάνουελ Τόρες και την απερίσκεπτη ενέργεια του στον χθεσινό(26/1) πρώτο αγώνα Κυπέλλου με τον Απόλλωνα, να κάνει ένα σκληρό φάουλ και να αποβληθεί.

Ο Παντελίδης προειδοποίησε, ο Τόρες δεν άκουσε, ο Χαμάς πόνεσε πολύ!

Η συγκεκριμένη ενέργεια του ποδοσφαιριστή, αδικαιολόγητη σε κάθε περίπτωση, έρχεται να “δέσει” στους “γαλαζοκίτρινους” μαζί με τον προβληματισμό που υπάρχει για τη φετινή όχι και τόσο καλή παρουσία του Ισπανού από την αρχή της σεζόν, σε σχέση με τις περσινές του επιδόσεις. Φαίνεται λοιπόν να χάνεται η εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του Τόρες, που όμως δεν πρέπει να “σταυρωθεί”. Ήδη τα “λαικά δικαστήρια” , στα social media και όχι μόνο, έπιασαν δουλειά και βγάζουν ετυμηγορίες…

Στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν αυτά πάνω στην ένταση, το πάθος, υπάρχουν νεύρα και πολλές φορές ανά το παγκόσμιο ποδοσφαιριστές μεγάλης κλάσης ξεφεύγουν και προβαίνουν σε πολύ λάθος ενέργειες. Και Μέσι και ο Ρονάλντο και ο Ζιντάν, όπως και πολλοί άλλοι αποβλήθηκαν!

Φυσιολογικά ο Τόρες θα δεχθεί τιμωρία από τα ενδότερα της ομάδας, όσο και την ποινή των δύο αγωνιστικών που επιβάλλει ο κανονισμός, όμως δεν πρέπει να “σταυρωθεί”. Ο ποδοσφαιριστής απ΄ ότι μάθαμε έδειξε μεταμέλεια και ήδη είναι έτοιμος να διορθώσει το λάθος του.

Ο προβληματισμός θα πρέπει να είναι γενικός στο οικοδόμημα της ΑΕΛ, που θα πρέπει να βρει τον τρόπο να ορθοποδήσει και η χθεσινή ενέργεια του Τόρες είναι κατά την άποψη μας, απόρροια της γενικότερης εικόνας. Όταν τα αποτελέσματα δεν είναι θετικά θα υπάρχουν προβλήματα. Δεν έχουμε να κερδίσουμε κάτι από τον ποδοσφαιριστή, ούτε τον υπερασπιζόμαστε, όμως δεν θα πρέπει να γίνει ο “αποδιοπομπαίος τράγος”. Ας μείνει στα ενδότερα το όλο θέμα, για καλό βέβαια πρώτιστα της ομάδας της ΑΕΛ και μετά του ποδοσφαιριστή. Άλλωστε μετά από μια φουρτούνα έρχεται η νηνεμία και από τα λάθη όλοι μαθαίνουν.

Γράφει ο Γιώργος Δίπλαρος

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy