Ζόρνιγκερ: “Περιμένω από το ιατρικό τιμ να κάνει μαγικά “

Δηλώσεις Αλεξάντερ Ζόρνιγκερ μετά την σημερινή (26/1) νίκη (1-0) απέναντι στην ΑΕΛ, για το Κύπελλο

Ο Γερμανός τεχνικός μίλησε για την νίκη τις μεταγραφές και τους πολλούς τραυματισμούς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δύσκολο παιχνίδι, θεωρώ πως η νίκη δεν ήταν άδικη ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, όχι όμως στο πρώτο ημίχρονο, που κάναμε πολλά λάθη, είμασταν επιπόλαιοι. Επίσης με τις πολλές αλλαγές είναι δύσκολο να πάρει ρυθμό η ομάδα. Δουλεύουμε καθημερινά για να βελτιωθούμε και αυτό πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο. Κάναμε κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Γενικά όταν επιστρέψουν όλοι οι παίκτες θα είμαστε ακόμη καλύτεροι. Είχαμε δυο αναγκαστικές αλλαγές και θα δούμε τη σοβαρότητα τους. Γενικά αυτό που λέω από την αρχή της χρονιάς είναι για το χαρακτήρα της ομάδας, πρέπει όμως βελτιωθούμε στο δημιουργικό κομμάτι», είπε αρχικά.

«Βλέποντας μπροστά, τρία παιχνίδια χωρίς να δεχθούμε γκολ, αυτό σημαίνει ότι κάνουμε καλή δουλειά πίσω. Πρώτο γκολ για τον Ντιγκινί με χαροποιεί πάρα πολύ. Αν συνεχίσουμε να είμαστε καλοί πίσω και να βελτιωθούμε μπροστά και θα πάρουμε κι άλλες νίκες», πρόσθεσε.

Για την εμφάνιση του Νογιόκ που έπαιξε στο κέντρο της άμυνας: «Βλέποντας την κατάσταση με τους τραυματίες είναι εκτός ο Μαλεκκιδης και ο Φάνος. Προετοιμάσαμε τον Νογιόκ για να αγωνιστεί εκεί, στον προηγούμενο αγώνα το κάναμε με τον Χάμπο, σήμερα τον χρησιμοποίησα στο κέντρο. Από εκεί και πέρα, ο Νογιόκ έδειξε μπορεί να παίξει στο κέντρο της άμυνας. Σίγουρα προτιμώ έναν παίκτη ύψους 1.90 και που να μπορεί να πηδήξει 60 εκατοστά αλλά τα πήγε πολύ καλά ο Νόγιοκ. Ο Ντανίλο έδειξε επίσης ότι μπορεί να δώσει λύσεις. Και εγώ θεωρώ πως ο Νογιόκ είναι παίκτης που θα αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου και περιμένω από το ιατρικό τιμ να κάνει μαγικά για να επιστρέψουν οι παίκτες όσο πιο γρήγορα γίνεται».,

Για τις μεταγραφές: «Όσο αφορά τις μεταγραφές θεωρώ ότι θα κάνουμε άλλη μια κίνηση, σχετικά με τον Ρόμπι είχε μια ενόχληση στη γάμπα και προτιμήσαμε να τον ξεκουράσουμε».

«Σίγουρα τα αποτελέσματα βοηθούν τους παίκτες για να έχουν αυτή την αυτοπεποίθηση. Βοηθά ότι σκοράραμε στο τέλος σε αυτά τα τελευταία παιχνίδια. Όσον αφορά τη βελτίωση που δείχνουμε στο δεύτερο ημίχρονο θεωρώ ότι σήμερα ήμασταν πολύ κακοί στο πρώτο μέρος αρά είναι εύκολο να δείξεις στη συνέχεια αντίδραση. Πολλές φορές επιλέγουμε να παίρνουμε ρίσκα, βλέπουμε τον Αλμπάνη να πηγαίνει στο ένας εναντίον ενός, αυτό είναι ρίσκο αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας.

Επίσης, όταν δεχθείς ένα γκολ δεν πρέπει να κουβαλάς τη δυσαρέσκεια στη συνέχεια του αγώνα. Αυτό πρέπει να το μεταφέρουμε σε όλους, όχι μόνο στους παίκτες, δεν πρέπει να κουβαλάμε τα άσχημα, να συζητάμε στα σόσιαλ μίντια και να βλέπουμε το παρελθόν. Μόνο έτσι θα πάμε μπροστά. Αυτό που μου αρέσει πάρα πολύ είναι ότι η ομάδα δείχνει χαρακτήρα με όποιο και να παίζουμε. Εντοπίσαμε ότι απέναντι σε ομάδες που παίζουν με συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού δυσκολευόμαστε και πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy